Logitech G930 Amazon alışverişimin detayları

Arkadaşlar ürün elinize geçtikten sonra Logitech'in sitesine üye olup ürünü kaydedin, 3 yıl garanti veriyor. Kaydederken kulaklığın faturasını Logitech'in sitesine yüklemeniz istiyor. Bunu da Amazon.com'dan Your Orders bölümünden kulaklığın faturası yani Invoice e tıklayarak faturaya erişebilirsiniz. Faturayı Print Screen tuşu ile tam resmini çekip kaydedin, ürünü kaydederken sizden faturayı karşıya yüklemenizi isteyecek.

Ürünü kaydetmeniz için sizden kulaklığın seri numarasını isteyecek. Kulaklığın seri numarası mikrofonlu kulaklığın kısmındaki kafa bandının iç kısmında ve yumuşak olmayan siyah yüzeyde yer alıyor. Okunması çok zor bir fener ya da flaş yardımıyla okuyabilirsiniz.

Hayırlı olsun, ben sipariş vereli 2 gün oldu hala " Not yet shipped " yazıyor, sanırım 15,20 gün sonra elime ulaşır.
15 20 gün sürmez. Sipariş henüz sisteme girilmemiştir. Alınınca mail geliyor. Ben ayın 1 inde sipariş verdim, 3 ünde işleme alındı, 4 ünde kargoya verildi, 8 inde elime ulaştı. Sen bir de İstanbul'da yaşıyorsun sanırım. Kargo Kentucky USA dan sonra Köln (COLEGNE) e uçakla kargolanıyor. Daha sonra burdan direk İstanbul'a getiriliyor. Senin kargo 2-3 gün sürer tahminimce. Kargoya verildikten sonra UPS nin sitesinden gönderi takibi> yurt dışı gönderi bölümüne kargo numaranı yaz, planlanan tarihte elinde olur. Ne demek istediğimi üstteki UPS nin resmine bakarak anlayabilirsin.

Son düzenleme:
Selamlar, 10 gün önce aldığım ürün Türkiye- Ankara'ya gelimiş ürünün hangi kargo firması ile teslim edilceğini nerden öğrenebilirim ayrıca arayıp ürünü sorgulamak istediğimde o firmaya arayarak hangi bilgileri vermem lazım ürünümün bilgilerine ulaşabilmeleri için.

Amazon.com dan Your Account > Your Orders > Track Package e tıkla nerde olduğunu görebilirsin ordan. UPS kargo getiriyor genelde.

O dediğin yerden görebiliyorum fakat ups kargoyu arasam amazondaki takip nosunu versem bulabilirlermi.

Hocam merhaba size bir kaç sorum olucak.Öncelikle maili sipariş tamamen tamamladıktan sonra mı attınız? Eger bende bir mail atsam beninkilerini de kabul ederler mi? Maili nasıl attınız yani siparişinizi nasıl anladı attıgınız mail?Sorularıma cevap gelirse memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…