ILeGenD Kilopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 236 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #31 Uğur Öztürk dedi: Genellikle mail sonucu ile siliyorlar. Chat kısmında çok zorlaman lazım silmeleri için. Genişletmek için tıkla... Peki sadece ilk alışverişe özel mi siliyorlar ?
Uğur Öztürk dedi: Genellikle mail sonucu ile siliyorlar. Chat kısmında çok zorlaman lazım silmeleri için. Genişletmek için tıkla... Peki sadece ilk alışverişe özel mi siliyorlar ?
Uğur Öztürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2013 Mesajlar 1.048 Makaleler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #32 ILeGenD dedi: Peki sadece ilk alışverişe özel mi siliyorlar ? Genişletmek için tıkla... Hayır, 8 9 defa alışveriş yaptım . 1 2 defa kargo ücreti aldılar fakat örnek 30$ 'sa 15 $ yaptılar.
ILeGenD dedi: Peki sadece ilk alışverişe özel mi siliyorlar ? Genişletmek için tıkla... Hayır, 8 9 defa alışveriş yaptım . 1 2 defa kargo ücreti aldılar fakat örnek 30$ 'sa 15 $ yaptılar.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 18 Mayıs 2015 #33 Bu iş biraz riskli. Ben de ekran kartını bu şekilde aldım ama yakında Türkiye ile bağlarını keserler gibime geliyor.
Bu iş biraz riskli. Ben de ekran kartını bu şekilde aldım ama yakında Türkiye ile bağlarını keserler gibime geliyor.
Rikytan JJ Hectopat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2015 #34 Kardeş ürünü 3 yıl garantilettikten sonra bozulma durumunda nereye yollayacaksın yine Amazona mı yoksa Türkiyedeki bir yere mi?
Kardeş ürünü 3 yıl garantilettikten sonra bozulma durumunda nereye yollayacaksın yine Amazona mı yoksa Türkiyedeki bir yere mi?