Logitech G930 mu 430 mu ?

Kadir slipknot

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki kulaklıktan birini alacağım. Yurt dışından bi yakınım gelecek fiyatı orada çok uygun. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana tavsiyem G930 dan kesinlikle uzak durman yönünde olur kardeşim. Karar senin böyle durumlarda insanın eli , gözü hep daha üst versiyon olana kayıyor ama hayatının hatasını yaparsın. Ben çok yaptım bu tür hataları sana kesin şeyler söyleyeyim. Seste cızırtı yapıyor. Az da olsa kopma problemi yaşıyorsun G930 ile. Oyuncu ekipmanlarında mümkün oldukça kablosuz ürünlerden uzak durmanı öneririm. Ve timsah derisi , yılan derisi bile olsa deri kulaklıklardan uzak durmanı öneririm. İstediği kadar kaliteli olsun terletiyor ve kulaklarda ısınma yapıyor.
Lafın özü, ben Plantronics öneririm aslına bakarsan, ama ikisinden birini alacaksan G430 tercih etmen senin yararına olacaktır. Pişman olmazsın.

Aslında ben müzik için alıyorum. Oyunları fazla oynamıyorum bana yardımcı olur musunuz ?

Amazon'dan alacağım. 70 dolar kadar genelde müzik için. Sony MDR-XB600 ve Sony MDR-V55/BR kulaklıklara takıldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımdan duyduklarımı ve dün aldığım g430 a dayanarak söylüyorum.Wireles farkı sadece 3,4 saat e kadar düşüyomuş şarj süresi onunda diye biliyorum.Ben aldım gayet memnunum kablo sıkıntın yoksa al G430.

@safak çataklı En iyisini yapmışsın hocam. Ben Logitech kalitesine güvenerek G930 aldım. Ama hiç memnun olmadım. Düz mantık burada da işledi. Oyuncu ekipmanları kablosuz olmuyor abi. Mutlaka bir aksilik çıkıyor. Kopma, cızırtı, seste bozulma...

Müzik için alıyorsan G430'dan uzak dur. Ses seviyesi düşük, yüksek seste cızırtı yapıyor ve yüksek basslarda saçma bir ses çıkıyor. Başka bir kulaklık tavsiye edemiyorum maalesef çünkü diğerlerini hiç kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…