Logitech G930 Vatana Verildi Bekliyorum.

VanquisheR_

Megapat
Makaleler
21
Merhablar bugün Logitech G930'umu Topkapı şubesindeki Müşteri Hizmetlerine bırakıp sorunumu da söyledim. Bütün kutu içeriği eksiksiz olarak verdim.
Sorun : Kulaklığın şarjı 2 saatte bir bitiyor. Zaman zaman kulaklık kendi kendini kaptıyor. Müşterimizi bu üründen memnun kalmamıştır. İade/Değişim istemektedir.
Görünüm : Kullanıma bağlı lekeler ve kılcal çizikler.
20 İş günü ortalama bekliceksiniz ve size ulaşıcaz dediler. Bende sorunumu anlatırken üstüne basarak birdaha kullanmak istemiyorum ve mümkünse hediye çeki almak istiyorum dedim. Sizce sonuç ne olur ? Eğer Hediye Çeki alırsam alacaklarım : ASUS 21.5 inc 1920x1080 Monitör ve Gskill RipjawsX 2x4 8GB RAM veya Logitech G502 almak olucaktır. Daha çok G502 almayı düşünüyorum çünkü benim renderla ilgim alakam 0. Ve DeathAdder'da beklendiği kadar fonksiyon sunmaması.

Büyük ihtimal değişim olur.

Ama ben yine de üstüne bastım baya bi yani dedim : Değişim yaparsanız belki ileride yine aynı sorunla karşısınıza gelicem diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…