Logitech G933 Uğultu Sorunu

CC76

Kilopat
Merhabalar, yeni satın aldığım G933 bugün elime ulaştı. Performans olarak sesler muhteşem olsa da aklıma bazı şeyler takıldı. Birinci olarak PC'de herhangi bir şey açık değilken, kulaklıktan çok çok az bi uğultu gibi bir ses geliyor. Bir video açınca felan bu ses gidiyor. Ses düzeyi 100'de duyabiliyorsunuz, düzey aşağılara indikçe git gide yok oluyor. 80'den sonra felan tamamen duyulmuyor diyebilirim. Bu normal midir acaba? Logitech sürücüsü güncel. Birde film ve oyun fragmanlarında, sesin doruk noktasına ulaştığı yerlerde, sanki kulaklığın içi haraket ediyormuş gibi kulağımla hissediyorum bu olayı. Biraz garip ama acaba bu olay benim alışkın olmadığımdan dolayı mı meydana geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba aynı sorun bendede var aradan baya zaman geçmiş olsada sorunu nasıl çözdünüz söyleyebilirmisiniz ?

Hocam biz alırken 3-4 kişi beraber almıştık ve şuan şahsen denediğim 2 kulaklıkta da bu ses mevcut. Pek duyulacak bir şey değil. O yüzden umursamıyoruz pek. :D

Aynı sorun bende de mevcut her şeyi denemiştim olmamıştı. Arada bir bende software de kulaklık kayboluyor, kamera fare duruyor ancak kulaklık yok oluyor kulaklığı kapatınca cihaz kapalı diyor açınca kayboluyor sürekli wireless usb'nin yerini değiştiriyorum bazen geliyor bazen gelmiyor.

Aynı sorun bende de mevcut her şeyi denemiştim olmamıştı. Arada bir bende software de kulaklık kayboluyor, kamera fare duruyor ancak kulaklık yok oluyor kulaklığı kapatınca cihaz kapalı diyor açınca kayboluyor sürekli wireless usb'nin yerini değiştiriyorum bazen geliyor bazen gelmiyor.

Evet bu tarz sorunlar nadiren oluyor. Onunda dışında gerçekten memnunum ben kulaklıktan. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı