Logitech G933 vs Razer ManO-War vs SS Arctis 7

Batuhan59

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i5 10400F
MSI GTX 1070ti 8GB
Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8)
MSI B460M Pro
Sandisk 500 GB NVMe SSD
Arkadaşlar merhaba şu an 3 model arasında şıkışıp kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Logitech G933
Razer ManO'War
Steelseries Arctis 7

Öncelikle kablosuz kulaklık istiyorum ve mikrofon kalitesi benim icin önemli. Tabii ki ses kalitesi de. Aranızda kullanan ve memnun birileri elbet vardır görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim başka öneriler de yapabilirsiniz şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wireless kulaklıklar mikrofon olarak çok da başarılı değiller. Bu sebeple HyperX Cloud II öneririm. İlla Wireless istiyorsanız aralarından G933'ü kullanan arkadaşım var. Kendisi memnun. Alternatif olarak Corsair Void önerirdim ancak mikrofonu çok başarılı değil.

Wireless istememin nedeni artık oraya buraya dolanan kablolardan bıkmış olmam. Biliyorum tabi ki Wired kulaklıklar Wireless kulaklıklara göre daha başarılı olurlar fakat gene de Wireless tercihim olacak sanırım. G933'ü düşünücem teşekkürler.

Kardeşim, Cloud 2 kullandım sadece rahat bir kulaklık 7.1 berbat. Razer bilemem güvenmiyorum zaten o markaya. Steel Series Arctis 5 RGB kullanıyorum. Böyle rahat ve böyle kaliteli bir şey yok. Ses mükemmel, mikrofon mükemmel, rahatlık desen kulaklığı hissetmiyorsun bile. Kulaklığa ben aşık oldum. Bence SS bu işin tek ustası.

Anladım fakat internet'te hiçbir yerde SS Arctis 7 hakkında bir inceleme bulamadım. Arctis 5'ten 7'ye baya fark var özellikle kablosuz oluşu. Şarj ömrü ve uzaklık önemli, bilgin varsa yardımcı olur musun?

Anladım fakat internet'te hiçbir yerde SS Arctis 7 hakkında bir inceleme bulamadım. Arctis 5'ten 7'ye baya fark var özellikle kablosuz oluşu. Şarj ömrü ve uzaklık önemli, bilgin varsa yardımcı olur musun?

İstanbul'da isen eğer Beşiktaş'ta bulunan Adeks Store mağazasına gidip denemeni tavsiye ederim. Çalışanları çok yardımcı oluyorlar. Ben alırken 1 saat bilgi aldım ve denedim. Herşeyi sordum aklıma ne geliyorsa ve oyun oynadım. Film izleyip müzikte dinlemiştim :D.

Öncelikle herkese merhaba,bu konuyu gördükten sonra foruma üye oldum. Son 2 haftadır ben de kablosuz kulaklık arıyorum ve henüz karar verebilmiş durumda değilim. Razer ManO'War kulaklığın ses kalitesinin iyi olduğunu söylüyorlar ama malzeme kalitesi iyi değilmiş ve birçok kullanıcı bir süre sonra kulaklığın kırıldığını belirtmiş. Logitech G933'ün maalesef malzeme kalitesini ve özellikle padlerini beğenmediğimi belirtmek istiyorum ama ses kalitesi hakkında bir fikrim yok. Son bir kaç gündür SteelSeries Arctis 7 kulaklık üzerine yoğunlaşmış bulunmaktayım ve hatta yarın Adeks'e gidip bu ürünü ya da 5 modelini test etmeyi düşünüyorum.

Maalesef değilim keşke olsam. :D

Ben de İstanbul'da olsam gideceğim ama maalesef değilim. Gittiğinde rica etsem SS Arctis 7'nin nasıl olduğunu burada da paylaşır mısın ? :)

Bu arada şimdi fark ettim yukarı da bir arkadaş HyperX Cloud II ve corsair void önermiş,HyperX Cloud II malzeme kalitesi ve konfor olarak iyi ama ses kalitesi olarak fazlasıyla abartılmış bir kulaklık benim için.Corsair void de eski model olan h1500 den tasarım dışında daha vasat bir kulaklık olmuş,ses kalitesi ve konforu beni hayal kırıklığına uğrattı.Şuan pc de corsair h1500,mp3 player ile beraber bose quietcomfort 25 ve 5+1 sistem olarak harman kardon hkts kullanmaktayım.Tamamdır gidip bir bakayım nasılmış bu steelseris kulaklıklar ona göre bilgilendirme yaparım

Not:Arkadaşlar bana sitem edip hiç birşeyi beğenmiyorsun diyebilir,kimse kusura bakmasın 600-700 kulaklık için az bir para değil,hele ki yurtdışı fiyatların iki katına alıyorsam beklentimi en yüksekte tutmak benim hakkım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı