Logitech G935 ekolayzer ayarı önerisi

Little Doge

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Kulaklığı iki gündür test ediyorum ancak her türlü ayarı denemiş olmama rağmen sesler boğuk gelmekte. Siz bu sorunu yaşadınız mı?
G935 veya G635 gibi kulaklıklarınız varsa ekolayzer ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?

Bu kulaklığı sizden sonra biraz daha araştırdım, 1-2 incelemede yazılan yorum şuydu: "EQ ayarı yapmanıza olanak sağlıyor G935, ancak yapılan EQ değişiklikleri aman aman kulaklık performasını değiştirmiyor."

Yani mükemmel temiz bir sese ulaşmak zor gibi. Ama yine de 1-2 ayar daha deneteceğim. En temiz EQ ayarının SS'ini atar mısın?

Bu kulaklığı sizden sonra biraz daha araştırdım, 1-2 incelemede yazılan yorum şuydu: "EQ ayarı yapmanıza olanak sağlıyor G935, ancak yapılan EQ değişiklikleri aman aman kulaklık performasını değiştirmiyor."

Yani mükemmel temiz bir sese ulaşmak zor gibi. Ama yine de 1-2 ayar daha deneteceğim. En temiz EQ ayarının SS'ini atar mısın?
Screenshot_8.png
Buyur hocam. İlk verdiğin ayarla biraz daha oynadığım halde ulaşabildiğim en temiz ayar bu.

250'yi kısmak pek mantıklı değil. 250'yi 0 yapıp 32'yi 3 yapmayı dene. 64'ü de 3 yap.
Değişen pek bir şey olmadı, hatta daha kötü oldu diyebilirim.

Logitech ile konuştum, sıkıntılarımı söyledim ve ürünün arızalı olduğunu kabul ettiler ancak ben tamamen yazılım ile ilgili sorun olduğunu düşünüyorum. Bugün bir çözüm bulamazsam yarın iadeye götüreceğim.

Değişen pek bir şey olmadı, hatta daha kötü oldu diyebilirim.

Logitech ile konuştum, sıkıntılarımı söyledim ve ürünün arızalı olduğunu kabul ettiler ancak ben tamamen yazılım ile ilgili sorun olduğunu düşünüyorum. Bugün bir çözüm bulamazsam yarın iadeye götüreceğim.
Şu ayardaki 4K'yi yükseltir misin? 8 yap. 8K'yi de biraz kıs, 5 yapmayı dene.

1646658005679.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı