5 541027 Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 933 Makaleler 2 Çözümler 7 28 Şubat 2023 #11 AtakoHelikopteri dedi: Etlik tarafında oturuyorum. Kulaklık kasa olarak sağlam tek derdim düğmesi. Mahalle telefoncusuna güvenebilir miyim bilmiyorum hocam. Ellerinde kalmasın? Bozarlarsa bunun seviyesinden aşağı inmek istemem açıkçası. Onların da fiyatları belli. Genişletmek için tıkla... Risk almak zorundasın.
AtakoHelikopteri dedi: Etlik tarafında oturuyorum. Kulaklık kasa olarak sağlam tek derdim düğmesi. Mahalle telefoncusuna güvenebilir miyim bilmiyorum hocam. Ellerinde kalmasın? Bozarlarsa bunun seviyesinden aşağı inmek istemem açıkçası. Onların da fiyatları belli. Genişletmek için tıkla... Risk almak zorundasın.
Emre Güçlü Kilopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #12 Merhaba. Halledebildiniz mi? Aynı sorunu ben de yaşıyorum da.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #13 Emre Güçlü dedi: Merhaba. Halledebildiniz mi? Aynı sorunu ben de yaşıyorum da. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam daha ilgilenemedim.
Emre Güçlü dedi: Merhaba. Halledebildiniz mi? Aynı sorunu ben de yaşıyorum da. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam daha ilgilenemedim.