MelihBen Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 65 Çözümler 1 1 Mart 2023 #11 reptile dedi: Sorumu cevapsız bırakmışşınız. Hangi sürüm kurulu? Genişletmek için tıkla... 9.02.74
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 1 Mart 2023 #12 Yapmak istediginiz ayar nedir tam olarak? Eski yazilimda mevcut olup da yenisinde olmayan ayari merak ettim.
Yapmak istediginiz ayar nedir tam olarak? Eski yazilimda mevcut olup da yenisinde olmayan ayari merak ettim.
MelihBen Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 65 Çözümler 1 1 Mart 2023 #13 reptile dedi: Yapmak istediginiz ayar nedir tam olarak? Eski yazilimda mevcut olup da yenisinde olmayan ayari merak ettim. Genişletmek için tıkla... Özelleştirilmiş makro ayarım var onu yapmam gerekiyor önceki sorumu cevaplar mısınız?
reptile dedi: Yapmak istediginiz ayar nedir tam olarak? Eski yazilimda mevcut olup da yenisinde olmayan ayari merak ettim. Genişletmek için tıkla... Özelleştirilmiş makro ayarım var onu yapmam gerekiyor önceki sorumu cevaplar mısınız?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 1 Mart 2023 #14 Aygit Yöneticisi üzerinden farenin sürücüsünü kaldirip tekrar ayni yerden sürücüyü güncelleyip deneyin bakalim. G HUB üzerinden de makro ayarlari yapilabiliyor ayrica.
Aygit Yöneticisi üzerinden farenin sürücüsünü kaldirip tekrar ayni yerden sürücüyü güncelleyip deneyin bakalim. G HUB üzerinden de makro ayarlari yapilabiliyor ayrica.
MelihBen Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 65 Çözümler 1 1 Mart 2023 #15 reptile dedi: Aygıt Yöneticisi üzerinden farenin sürücüsünü kaldirip tekrar ayni yerden sürücüyü güncelleyip deneyin bakalim. G HUB üzerinden de makro ayarlari yapilabiliyor ayrica. Genişletmek için tıkla... Sürücü yazılımı güncel diyor
reptile dedi: Aygıt Yöneticisi üzerinden farenin sürücüsünü kaldirip tekrar ayni yerden sürücüyü güncelleyip deneyin bakalim. G HUB üzerinden de makro ayarlari yapilabiliyor ayrica. Genişletmek için tıkla... Sürücü yazılımı güncel diyor
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 1 Mart 2023 #16 Kaldirip yüklediniz degil mi?
MelihBen Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 65 Çözümler 1 1 Mart 2023 #17 reptile dedi: Kaldirip yüklediniz degil mi? Genişletmek için tıkla... Yani kaldırdım fare gitti zaten sonra USB çıkarıp taktım fare gelince sağ tıklayıp güncelle dedim güncel dedi
reptile dedi: Kaldirip yüklediniz degil mi? Genişletmek için tıkla... Yani kaldırdım fare gitti zaten sonra USB çıkarıp taktım fare gelince sağ tıklayıp güncelle dedim güncel dedi
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.623 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #18 Lightsync modelse Logitech Gaming Software desteklemiyor. Sadece G HUB destekliyor.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 1 Mart 2023 #19 mutlu pide dedi: Lightsync modelse Genişletmek için tıkla... Bunun iki farkli modeli mevcuttu degil mi? Aklima da gelmedi iyi mi
mutlu pide dedi: Lightsync modelse Genişletmek için tıkla... Bunun iki farkli modeli mevcuttu degil mi? Aklima da gelmedi iyi mi
MelihBen Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 65 Çözümler 1 1 Mart 2023 #20 mutlu pide dedi: Lightsync modelse Logitech Gaming Software desteklemiyor. Sadece G HUB destekliyor. Genişletmek için tıkla... Ciddi misin aga ya
mutlu pide dedi: Lightsync modelse Logitech Gaming Software desteklemiyor. Sadece G HUB destekliyor. Genişletmek için tıkla... Ciddi misin aga ya