Bertuğ160 Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #1 İlk önce iyi akşamlar. Benim 3-4 yıl önce aldığım Logitech Gamepad F710 artık çalışmıyor. Eskiden çalışıyordu. PES, Mortal Kombat falan oynuyorum, sürücüyü güncelleştirmeye çalışıyorum. "Aygıtınız yüklenmedi" diye bir yazı alıyorum.
İlk önce iyi akşamlar. Benim 3-4 yıl önce aldığım Logitech Gamepad F710 artık çalışmıyor. Eskiden çalışıyordu. PES, Mortal Kombat falan oynuyorum, sürücüyü güncelleştirmeye çalışıyorum. "Aygıtınız yüklenmedi" diye bir yazı alıyorum.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 30 Ocak 2021 #2 Directinput'a almış olmayasınız? Artı 0 Eksi
KS KS Bertuğ160 Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 feahleinda_ dedi: Directinput'a almış olmayasınız? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? feahleinda_ dedi: Directinput'a almış olmayasınız? Genişletmek için tıkla... Yok aga X'de şu an. Artı 0 Eksi
feahleinda_ dedi: Directinput'a almış olmayasınız? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? feahleinda_ dedi: Directinput'a almış olmayasınız? Genişletmek için tıkla... Yok aga X'de şu an.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 30 Ocak 2021 #4 Bertuğ160 dedi: N-nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Altında veya önünde bir tane switch olur onda D ve X harfleri var. X'e alın eğer D'de ise. Artı 0 Eksi
Bertuğ160 dedi: N-nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Altında veya önünde bir tane switch olur onda D ve X harfleri var. X'e alın eğer D'de ise.
KS KS Bertuğ160 Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #5 feahleinda_ dedi: Altında veya önünde bir tane Switch olur onda D ve X harfleri var. X'e alın eğer D'de ise. Genişletmek için tıkla... X de şu an hala çalışmıyor ve sürücü bulunamıyor. Artı 0 Eksi
feahleinda_ dedi: Altında veya önünde bir tane Switch olur onda D ve X harfleri var. X'e alın eğer D'de ise. Genişletmek için tıkla... X de şu an hala çalışmıyor ve sürücü bulunamıyor.