Erdium Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 404 Çözümler 8 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Bu sorun son 1 aydır olmaya başladı. Pilleri çıkarıp tekrar takınca biraz düzeliyor ancak sonra yine mode ışığı yanıp sönüyor.
Bu sorun son 1 aydır olmaya başladı. Pilleri çıkarıp tekrar takınca biraz düzeliyor ancak sonra yine mode ışığı yanıp sönüyor.
Çözüm Erdium 23 Temmuz 2024 Renoxy dedi: Hocam aynı problemi yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi bende pilleri değişince 10 dk kullanıyorum sonra aynı eskisi gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yeni pilleri takınca düzeldi.
Renoxy dedi: Hocam aynı problemi yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi bende pilleri değişince 10 dk kullanıyorum sonra aynı eskisi gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yeni pilleri takınca düzeldi.
Renoxy Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #2 Hocam aynı problemi yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi bende pilleri değişince 10 dk kullanıyorum sonra aynı eskisi gibi oluyor Artı 0 Eksi
Hocam aynı problemi yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi bende pilleri değişince 10 dk kullanıyorum sonra aynı eskisi gibi oluyor
KS KS Erdium Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 404 Çözümler 8 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 Renoxy dedi: Hocam aynı problemi yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi bende pilleri değişince 10 dk kullanıyorum sonra aynı eskisi gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yeni pilleri takınca düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Renoxy dedi: Hocam aynı problemi yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi bende pilleri değişince 10 dk kullanıyorum sonra aynı eskisi gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yeni pilleri takınca düzeldi.