Logitech Gaming Keyboard G19S

Tarkan Özdemir

Hectopat
Yer
Kuşadası
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
LOGITECH OYUN KLAVYESI IÇIN ÖZELLIKLER G19S

TEKNIK ÖZELLIKLER

Cihaz tipi:KlavyeDesteklenen platformlar:pC, MacSinyal iletimi:TelliFonksiyon tuşlarının sayısı:12Fonksiyon tuşları:evetModel:1705188EKIPMAN

Ekran:LCDÖzel Özellikler:Renkli LCD ekran, on iki adet programlanabilir G-tuşları (kullanılabilir her üç kat), düğme aydınlatmalı ücretsiz wählbare renkBAĞLANTI

(Bilgisayara) Bağlantı:USBUSB bağlantısı:2 x Hi-Speed ​​USBGENEL ÖZELLIKLER

Desteklenen işletim sistemleri:Windows ® 8, Windows ® 7, Windows Vista ®, Mac ® OS X 10.4 veya yüksekGenişlik:495 mmBoy:51 mmDerinlik:267 mmRenk:SiyahAğırlık:2.2 kgTeslimat kapsamı:Oyun klavye, avuç içi dinlenme, güç kaynağı, manuel, 3 yıl garanti ve tam ürün desteği

320504-logitech-g19s-gaming-keyboard-angle.jpg

g19s-gaming-keyboard-images.png

2013-07-15-image-7.jpg

186713-6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bu klavyeden alacağım fakat uzunluğunu bilmiyorum kullanan biri ölçe imkanı varsa söyleyebilir mi? Yada nerden öğrenebiliriz? Malum masamın klavye çekmecesi dar biraz :( Şuanda Logitech G15 sığıyor ama bu sanki daha büyük duruyor. Klavye + mouse yan yana sığmazsa boşuna almış olurum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı