Logitech Gaming Software 9.00.42 Media Tuşları Çalışmıyor

cagatayhann

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar çok ilginç bir sorun ile karşılaştım. Logitech'in G103 klavyesini kullanıyorum. Aldığım günden beri 6 tane G tuşunu medya tuşları için kullanıyorum. Ses yükselt, kıs, aç, kapa gibi...

Bir anda çalışmamaya başladı. Kaldırıp tekrar yükledim profilleri silip tekrar oluşturdum ama olmadı. En sonunda başka bir görev atadığımda çalıştığını fark ettim. Yani kısacası Logitech Gaming Software'da G103 klavyede G tuşlarına medya fonksiyonları atayamıyorum. Ama diğer tüm fonksiyonlar çalışıyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen çalışıyor gözükse de çalışmıyor program. Görev yöneticisinden program için görevi sonlandır yapınız. Daha sonra programı tekrar açın çalışacaktır.

Bir önceki sürümde de aynı problemi yaşıyor musunuz?
Hayır önceki sürümlerde böyle bir şey olmuyordu. Deneyip sonucu yazacağım.

Bazen çalışıyor gözükse de çalışmıyor program. Görev yöneticisinden program için görevi sonlandır yapınız. Daha sonra programı tekrar açın çalışacaktır.
Çok kez denedim, kaldırıp birkaç kere yükledim ama olmadı.

Benzeri bana razer ekipmanlarımda oluyordu. Çok önemli birşey değil diye ses çıkartmadım. 2 hafta sonra format atmam gerekti, formattan sonra düzelmişti.

Sadece Windows başladığı zaman kısa bir süre çalışıyor sonra tekrar çalışmamaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…