MegaZland Kilopat Katılım 15 Eylül 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #1 Arkadaşlar 1 haftadır LGS açılmıyor ne kadar silip yüklediysem olmadı. Sizce ne yapmalıyım?
K KonstantAU Femtopat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 MegaZland dedi: Arkadaşlar 1 haftadır LGS açılmıyor ne kadar silip yüklediysem olmadı. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Soruna çözüm bulduysan bana da söyleyebilir misin?
MegaZland dedi: Arkadaşlar 1 haftadır LGS açılmıyor ne kadar silip yüklediysem olmadı. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Soruna çözüm bulduysan bana da söyleyebilir misin?
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #3 KonstantAU dedi: Soruna çözüm bulduysan bana da söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Çözüm buldun mu kanka benim uygulmayı yanlışlıkla sildim bulduysan lütfen dönüş yap.
KonstantAU dedi: Soruna çözüm bulduysan bana da söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Çözüm buldun mu kanka benim uygulmayı yanlışlıkla sildim bulduysan lütfen dönüş yap.