Logitech Gaming Software açılmıyor

• Konuyu başlatan T-800
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 4.987

T-800

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selamlar arkadaşlar, 1 hafta önce çalışan program şu an üzerine tıkladığımda açılmıyor Logitech Gaming Software. Görev yöneticisinde bir anormallik fark ettim, UAC Sanallaştırmasının olduğu bölümde Logitech yazılımının açılıp geri kapandığını gördüm UAC Sanallaştırması devre dışı yazıyordu, herhangi bir bağlantısı olabilir mi? Acaba bu sorunun bir çözümü var mıdır? Defalarca sildim defalarca tekrar kurdum ama nafile, ne yaptıysam açamıyorum.

Neden yeni sürüm g Hub kullanmıyorsunuz?
Yeni sürüm çok daha hoş.Eki Görüntüle 511948

Efendim güzel teklifiniz için çok teşekkür ederim yeni sürümü düşündüm aslında ama ben Euro Truck Simulator oynuyorum ve YouTube'de bu program ile oyunu çalıştıran birine rastlamadım.Logitech Profiler'da olan ayarlar bu sürümde yok sanırım.Logitech driving force GT ile uyumlu değil galiba incelediğim kadarıyla. Eğer bir fikriniz varsa sizin tecrübe edindiğiniz bilgileri değerlendirmek beni onurlandıracaktır.

Efendim güzel teklifiniz için çok teşekkür ederim yeni sürümü düşündüm aslında ama ben Euro Truck Simulator oynuyorum ve YouTube'de bu program ile oyunu çalıştıran birine rastlamadım.Logitech Profiler'da olan ayarlar bu sürümde yok sanırım.Logitech driving force GT ile uyumlu değil galiba incelediğim kadarıyla. Eğer bir fikriniz varsa sizin tecrübe edindiğiniz bilgileri değerlendirmek beni onurlandıracaktır.

Anladım, eski cihaz olduğu için desteği yok muhtemelen.
Arkadaşımda G300S kullanıyor g Hub'da görmüyordu fareyi.
Hangi tarihte açılmamaya başladıysa geri yüklemeden halledebilirsiniz.

Anladım, eski cihaz olduğu için desteği yok muhtemelen.
Arkadaşımda G300S kullanıyor g Hub'da görmüyordu fareyi.
Hangi tarihte açılmamaya başladıysa geri yüklemeden halledebilirsiniz.

Güzel fikriniz için çok teşekkür ederim muhtemelen öyle yapacağız yarın akşam bir çaresini bulucağız artık tekrar teşekkürler iyi geceler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı