G203'üm var. G HUB kullanıyordum onceden ama hep hata veriyordu. Bilen bilir sonsuz yükleme ekranı falan vardı. Logitech Gaming Software'a geçtim, memnunum ama fareye kaydetme olayı nasıl oluyor? Bilen var mı? Sanırım yapmasını biliyorum, ilk ekranda fareye ya da PC'ye kaydetme seçenekleri var. Onlara tıklıyoruz diye biliyorum fakat diyelim ki başka PC de bu program yok ya da benim PC'den bir şekilde silindi, ayarlarım kalıyor mu yoksa oraya da mı LGS'yi yüklemek gerek?
G203'üm var. G HUB kullanıyordum onceden ama hep hata veriyordu. Bilen bilir sonsuz yükleme ekranı falan vardı. Logitech Gaming Software'a geçtim, memnunum ama fareye kaydetme olayı nasıl oluyor? Bilen var mı? Sanırım yapmasını biliyorum, ilk ekranda fareye ya da PC'ye kaydetme seçenekleri var. Onlara tıklıyoruz diye biliyorum fakat diyelim ki başka PC de bu program yok ya da benim PC'den bir şekilde silindi, ayarlarım kalıyor mu yoksa oraya da mı LGS'yi yüklemek gerek?
G HUB kullanıcısı olarak dediğiniz hiçbir problemle karşılaşmadım açıkcası. Eğer G PRO X gibi bir kulaklığınız varsa kendinden hafızalı oluyor ve içindeki işlemciye G HUB programından ayar yaptıktan sonra programı silseniz ya da bilgisayar değiştirseniz bile ayarlar kalıcı oluyor. Onun haricinde farklı bir bilgisayarda oturum açtığınızda yine sizin ayarlarınız yükleniyor. Gaming Software'i de DFGT için kullanmıştım ve farklı bir bilgisayara geçince tekrar ayar yapamam gerekiyordu.