D Death Hectopat Katılım 25 Mayıs 2013 Mesajlar 151 28 Mayıs 2013 #11 Boğaçhan Ülker dedi: Bende de G700s var aynı programı kullanıyoruz. Ben direk tuşları atadım öyle oynuyorum oyunlarımı. Genişletmek için tıkla... Ben anlamadığım için yapamadım birde alt tab ataması yaptım ondada o kadar hızlı ki geçiş yapamıyorum. Hala yardım bekliyorum. - - - Güncellendi - - - Hiç yardım edecek birileri yok sanıyorum.
Boğaçhan Ülker dedi: Bende de G700s var aynı programı kullanıyoruz. Ben direk tuşları atadım öyle oynuyorum oyunlarımı. Genişletmek için tıkla... Ben anlamadığım için yapamadım birde alt tab ataması yaptım ondada o kadar hızlı ki geçiş yapamıyorum. Hala yardım bekliyorum. - - - Güncellendi - - - Hiç yardım edecek birileri yok sanıyorum.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 2 Haziran 2013 #12 Ayarlardan anlamıyorsanız sizin anayabileceğiniz tek çözüm önerim formattır. Format atıp temiz bir Windows 64 Bit kurun, bir daha da bilmediğiniz fare ayarlarını kurcalamazsanız soun olmaz.
Ayarlardan anlamıyorsanız sizin anayabileceğiniz tek çözüm önerim formattır. Format atıp temiz bir Windows 64 Bit kurun, bir daha da bilmediğiniz fare ayarlarını kurcalamazsanız soun olmaz.