Furkan Tikici Kilopat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2016 #1 Macro atamasına girince Logitech Gaming Software çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Bu başlıktan çok gördüm fakat hiçbirine yardım edilmemiş. WİNDOWS 10 64BİT.
Macro atamasına girince Logitech Gaming Software çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Bu başlıktan çok gördüm fakat hiçbirine yardım edilmemiş. WİNDOWS 10 64BİT.
Sinan Ünal Hectopat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 317 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2016 #2 Soru işareti üzerindeki pencereden güncelleştirmeleri denetle varsa güncellemeyi dene.
Furkan Tikici Kilopat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2016 #3 Güncelleme gelmiş evet.Fakat güncelleme yaptıktan sonra hiçbir şey değişmedi maalesef.
Eren GB Hectopat Katılım 8 Ağustos 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2017 #4 Hocam sorunu çözdünüzmü acaba? Aynı sorun bendede varda.
Furkan Tikici Kilopat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2017 #5 Evet çözüldü fakat nasıl çözdüm hiçbir fikrim yok Baya geçti üstünden ama sürekli içiyle oynadım sildim yükledim fayda etmemişti. İçindeki ayarlardan birini değiştim oldu
Evet çözüldü fakat nasıl çözdüm hiçbir fikrim yok Baya geçti üstünden ama sürekli içiyle oynadım sildim yükledim fayda etmemişti. İçindeki ayarlardan birini değiştim oldu