F furkancldg Centipat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Benim farem, kulaklığım ve klavyem Logitech. Logitech Gaming Software indirdim, klavye ile kulaklığı algılıyor ama fareyi algılamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2021
Merhabalar. Benim farem, kulaklığım ve klavyem Logitech. Logitech Gaming Software indirdim, klavye ile kulaklığı algılıyor ama fareyi algılamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.464 Çözümler 775 5 Nisan 2021 #2 Hangi fare? G HUB ile denediniz mi? Logitech Gaming Software kullandığınız fareyi desteklemiyor olabilir. Artı 0 Eksi
Hangi fare? G HUB ile denediniz mi? Logitech Gaming Software kullandığınız fareyi desteklemiyor olabilir.
KS KS F furkancldg Centipat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #3 reptile dedi: Hangi fare? G HUB ile denediniz mi? Logitech Gaming software kullandığınız fareyi desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Önceden algılamıştı format attım sonra algılamadı farem G602. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Hangi fare? G HUB ile denediniz mi? Logitech Gaming software kullandığınız fareyi desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Önceden algılamıştı format attım sonra algılamadı farem G602.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.464 Çözümler 775 5 Nisan 2021 #4 Logitech G HUB ile deneyin bir de. Artı 0 Eksi
KS KS F furkancldg Centipat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #5 reptile dedi: Logitech G HUB ile deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim. reptile dedi: Logitech G HUB ile deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar donuyor yüklenmiyor. Son düzenleme: 5 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
reptile dedi: Logitech G HUB ile deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim. reptile dedi: Logitech G HUB ile deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar donuyor yüklenmiyor.