Logitech Gaming Software Tepki Vermiyor

B

Burakxx1905

Ziyaretçi

Logitech G502 Gamer mausem var ve onun asıl çalışmasını sağlayan bir yazılım logitech gaming software. Bu program 2 gündür açılmıyor. Tıklıyorum tıklıyorum ama açılmıyor. Görev yöneticisinde gözüküyor. Programı sildim, save dosyalarını sildim, aygıt ve yazıcılardan da sildim ve bütün her şeyi kaldırıp tekrar yükledim ama olmadı. Uyumluluk olsun Windows updateler olsun hepsi tam. Aygıt ve yazıcı kısmında bilinmeyen aygıt ibaresi var. Onun donanım kimliğine baktım araştırdım ve İntel'in programı çıktı. Onu da yükledim ama kalkmadı o ibare ve mausenin olduğu USB portunu da değiştirdim ancak yine aynı. Bios'dan USB'leri disable yapıp tekrar enable bile yaptım ama yine olmadı. Format atmak istemiyorum bilgisayarıma. Sorunuma yardımcı olursanız sevinirim.

mausede sorun çıktı. işlemcisi arızalıymış değişim yaptı servis. Yardımcı olan bile yok kaç gündür. bu forum benim için bitmiştir...

Dostom konuya yazdım zaten bendede g930 var sıkıntısız o mauseyi taktığım zaman program kapanıyor açmıyordu daha. garantiye yolladım işlemcisi sıkıntılı çıktı değişim yaptılar Teşekkür ederim yardımın için

G930 u ne amaçla kullanıyorsun. Film, müzik vs için mi yoksa oyun mu ? oyun ise sana ideal bas tiz ayarlarını yazabilirim.

valla bugun aldım kardeşim kulaklığı oyun için aldım ama cs go oynuyorum.

Bak ben Online FPS takılıyorum şuan -6 bas +10 tiz kullanıyorum. Ekolaizer kapalı 12 tiz de deneye bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…