Hocam bugün fareyi teslim aldım sorunsuz, bu işten sıyrıldım ya şükürler olsun
Ürünün üretimi varsa gelen ürün kutulu olmuyormuş yeni bir şey öğrenmiş oldum, fare, alıcısı ve bilgilendirme kağıtları var kutunun içinde başka hiçbir şey yok.
Bir de düzenlenen kağıtta satmak için değil garanti ürünü diye not düşülmüş oda gümrükten rahat geçmesi için etken büyük ihtimal.
Öyle gözüküyor hocam sağ olasın, Logitech aşağıdaki maddeden yolluyormuş ürünleri onu öğrenmiş olduk, yani faturada değişim ürünü olduğu belirtiliyor zaten vergisi ödenmiş içeride olan bozuk ürünün yerine geliyor diye belirtilince sorun olmuyor galiba, yeni bir şey öğrenmiş olduk.
Madde 92- (1) 91 inci maddenin birinci fıkrasının (a) bendinde bahsi geçen muafiyet;
A) inceleme, analiz veya test işlemleri kendi başlarına satış promosyonuna konu teşkil etmeyen,
B) serbest dolaşıma sokulma amacına uygun miktarı aşmayan,
Anladım ben ürünü Vatan'dan almıştım fakat TR de garanti süreci çok uzun sürüyor bu yüzden direkt yurt dışı ile iletişime geçmek istiyorum ne kadar sürede elinize ulaştı.
Anladım ben ürünü Vatan'dan almıştım fakat TR de garanti süreci çok uzun sürüyor bu yüzden direkt yurt dışı ile iletişime geçmek istiyorum ne kadar sürede elinize ulaştı.
Hocam 1 hafta bile sürmedi 5-6 günde elime ulaştı İstanbul'da filan otursaydım 3-4 güne inerdi bu süre, Hollanda'dan uçakla direk İstanbul'a geliyor kargo ondan çok beklenmiyor gümrükte falan da.
Hocam 1 hafta bile sürmedi 5-6 günde elime ulaştı İstanbul'da filan otursaydım 3-4 güne inerdi bu süre, Hollanda'dan uçakla direk İstanbul'a geliyor kargo ondan çok beklenmiyor gümrükte falan da.
Hocam benim farenin scrollu tekerleği atlama yapıyordu tek o problemim oydu, bayağı bir direttiler Türkiye'de bulunan garantiye gönderin filan, bende servis formlarını yolladım onlara,bizim servisin sorun yoktur diye dönüş yaptıkları formları, normalde eskisi gibi ürün gönderimini yapmıyorlarmış veya ürün yollansa bile elindeki ürünü parçalamanı istiyorlar seri noyu gösterip, bende o şekilde kabul ettim elimdeki fareyi parçaladım videolu şekilde sonra diğer ürünü kargoya verdiler, eskisi gibi eski ürün kalsın sizde yeni ürünü yolluyoruzu bizim millet suistimal ettiği için yapmıyorlarmış daha, sendende büyük ihtimal parçalamanı isteyeceklerdir eğer sorunun zor bir şey ise yani videoda belli olmayacak bir şeyse onay alman bile zor olabilir.
Hocam benim farenin scrollu tekerleği atlama yapıyordu tek o problemim oydu, bayağı bir direttiler Türkiye'de bulunan garantiye gönderin filan, bende servis formlarını yolladım onlara, bizim servisin sorun yoktur diye dönüş yaptıkları formları, normalde eskisi gibi ürün gönderimini yapmıyorlarmış veya ürün yollansa bile elindeki ürünü parçalamanı istiyorlar seri noyu gösterip, bende o şekilde kabul ettim elimdeki fareyi parçaladım videolu şekilde sonra diğer ürünü kargoya verdiler, eskisi gibi eski ürün kalsın sizde yeni ürünü yolluyoruzu bizim millet suistimal ettiği için yapmıyorlarmış daha, sendende büyük ihtimal parçalamanı isteyeceklerdir eğer sorunun zor bir şey ise yani videoda belli olmayacak bir şeyse onay alman bile zor olabilir.
Kendi ülkenizdeki garantiye verin derlerse, "perakendecim kendisinin sadece satıcı olduğunu, garanti işlemleri için Logitech'e başvurun" dediğini söyleyin.
Herhangi bir sorunda tekrar yazın hocam kendi mailleşmemden size yardım ederim.
Kendi ülkenizdeki garantiye verin derlerse, "perakendecim kendisinin sadece satıcı olduğunu, garanti işlemleri için Logitech'e başvurun" dediğini söyleyin.
Herhangi bir sorunda tekrar yazın hocam kendi mailleşmemden size yardım ederim.