Rehber Logitech Garanti ve Ürün Değişimi İşlemleri

Hocam sizden de ürünü parçalayın bize geri gönderin tarzı işi uzatmaya yönelik adımlar talep ettiler mi?
Hayır hocam hiçbir şekilde olmadı. Benden tüm işlemler bittiğinde "isterseniz ürününüzü geri dönüşüme atarak çevreye faydada bulunabilirsiniz" demişlerdi ve yeni ürünümü eskisini istemeden göndermişlerdi.

Siz ne zaman iletişime geçtiniz hocam.

Hocam bu Logitech Support'tan çarşambadan beri dönüş alamıyorum. Şimdi de hafta sonu tatili sanırım. Size kaç günde döndüler.
Hocam bende aynı şeyi yapaşmıştım. Farklı bir temsilciyle iletişime geçin yine Logitech'in sitesinden ileti açıp. Mağdur olduğunuzu falan söyleyin o zaman çözülür sorun büyük ihtimalle. Haftasonundan sonra ileti açın, haftasonu temsilciye bağlanamazsınız.

Hocam sürekli aldığımız yere yönlendirmeye çalışıyor siz burada ne gibi bir iletişim yürüttünüz.

Hocam sürekli aldığımız yere yönlendirmeye çalışıyor siz burada ne gibi bir iletişim yürüttünüz.

Değişim için talep oluşturdular sonucu bekliyorum. Bu süre zarfında kişisel bilgilerimi istediler fakat gümrük için T.C. mi istemediler.

Logitech Support hocam mail değil canlı chatten ilk baş konuşup ticket açtıracaksınız sonra mailleşmeye dönüyorsunuz.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum KB. Support üzerinden iletişime geçtim ve kulaklığın sıfırını yollayacaklar benden T.C. numarası istemediler ve UPS'in sitesinde soy adımın ilk 2 hanesi eksik. Sizden T.C. istemişler miydi?

Hocam kusura bakma tekrar hortlatıyorum ama benim ürün sanırım gümrükte kalmış. UPS tarafından mesaj geldi ürünün faturasını falan istiyorlar. Sizden bu tarz bilgi talep ettiler mi?

Son düzenleme:

Hocam UPS ile iletişime geç belgeleri ilet, değişim ürünü oldugunu belirt Logitech içine ona göre fatura koyuyor fiyat yazmıyor onu da belirt, soyadının 2 hanesi eksik diyordun tcni ve onları tam belirt düzelttir yani.

Logitech hiçbir şeyi tınlamıyor vallahi ürün gümrükte kaldı diyorum fatura talep ediyorum cevap yok soy adım için mesaj atıyorum yine cevap yok. Öğlen logi Support ile görüştüm işlemi sonlandırdık fakat hala dönüş yok.

bizim millet suistimal mi ediyor yoksa buradaki satıcılar çok rahat zaten kimsenin umrunda değil o yüzden amaaan kim napsın türkleri deyip başlarından mı savıyorlar

Bizim millet suistimal mi ediyor yoksa buradaki satıcılar çok rahat zaten kimsenin umurunda değil o yüzden amaaan kim ne yapsın türkleri deyip başlarından mı savıyorlar

Suistimal illaki her bölgede vardır fakat olayın patlama sebebi Türk gümrüğü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…