Mutlu Arıcık Hectopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Arcadia Bay 25 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar G103 klavyemin tuşu kayıp olduğu için mail ile garantiye başvurdum bana yerine G213 yollayacaklarını söylediler gönderdikleri klavye US mi UK mi olur yoksa TR klavye mi? Bilgi vermediler.
Arkadaşlar G103 klavyemin tuşu kayıp olduğu için mail ile garantiye başvurdum bana yerine G213 yollayacaklarını söylediler gönderdikleri klavye US mi UK mi olur yoksa TR klavye mi? Bilgi vermediler.
Artex Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 289 25 Mayıs 2020 #2 Türk olacağını düşünüyorum sonuçta Türkiye garantili bir üründen bahsediyoruz UK veya US yollamaları saçma olur. Artex dedi: TR olacağını düşünüyorum sonuçta Türkiye garantili bir üründen bahsediyoruz UK veya US yollamaları saçma olur. Genişletmek için tıkla...
Türk olacağını düşünüyorum sonuçta Türkiye garantili bir üründen bahsediyoruz UK veya US yollamaları saçma olur. Artex dedi: TR olacağını düşünüyorum sonuçta Türkiye garantili bir üründen bahsediyoruz UK veya US yollamaları saçma olur. Genişletmek için tıkla...
Mutlu Arıcık Hectopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Arcadia Bay 25 Mayıs 2020 #3 Artex dedi: Türk olacağını düşünüyorum sonuçta Türkiye garantili bir üründen bahsediyoruz UK veya US yollamaları saçma olur. Genişletmek için tıkla... Hollanda'dan geliyormuş galiba. O yüzden sordum çünkü US klavye gelirse kullanamayacağım.
Artex dedi: Türk olacağını düşünüyorum sonuçta Türkiye garantili bir üründen bahsediyoruz UK veya US yollamaları saçma olur. Genişletmek için tıkla... Hollanda'dan geliyormuş galiba. O yüzden sordum çünkü US klavye gelirse kullanamayacağım.
Artex Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 289 25 Mayıs 2020 #4 Silinen üye dedi: Hollanda'dan geliyormuş galiba. O yüzden sordum çünkü US klavye gelirse kullanamayacağım. Genişletmek için tıkla... En kötü 0 diye satarsınız dert etmeyin
Silinen üye dedi: Hollanda'dan geliyormuş galiba. O yüzden sordum çünkü US klavye gelirse kullanamayacağım. Genişletmek için tıkla... En kötü 0 diye satarsınız dert etmeyin