Logitech garantiye lekelenmiş fareyi kabul eder mi?

araszw

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Logitech G PRO X Superlight beyaz mouse sahibiyim.

Faremin yanları lekelendi, kendim temizlemeye çalışmadan garantiye göndersem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yav, marka kirli bir şeyi niye kabul etsin. Ama bence sen yine de temizle. Ama belki temizlemeden göndermeyde çalışabilrisin. Olmazsa temizlersin.

Logitech mi alır daha çok kirletir geri yollar.

Ben G213 kronik sorunlu olduğunu sonradan öğrendiğim klavyemi yollamıştım hem sıvı teması yalanı atıp geri yolladılar hem de kutusu yırtık deforme olmuş ve klavye kirli geri yolladılar. Rezalet bir servis o günden beri Logitech almam.

Logitech destek sitesi üzerinden ulaş. Elindekini almayıp direkt yenisini bile yollama ihtimalleri var.

Oradan ulaşmadım çünkü uğraşacak kadar ne zamanım ne sabrım var 2 ay o destekle uğraşan kişinin videosunu görmediniz sanırım

Daha 2 ay önce

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki kişinin yaşadığı olaydan daha önce ben G432 kulaklık için ped istedim 1 yılda deriler soyuldu gitti. Burada ki rezil servis de zaten yokmuş. Sizin dediğiniz site üzerinden yazdım ve bana temin edilmediğini söylediler. Halbuki bu ürünlerin yedek parçalarını belli bir zaman bulundurmaları lazım. Corsair de artık bırakmış ürün temini sağlamıyor.

Zaten Logitech ne varsa gittim sattım. Klavye mouse headset. Daha almam. Ürünleri absürt pahalı G733 G435 plastik bildiğin çocuk oyuncak plastiği istediği fiyatlar uçurum.

Yani tek marka setup vardı artık yok hangi marka ürün kaliteli ise servisi iyi ve sorun yaşatmıyorsa onu alıyorum artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı