Umut T. Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #1 Logitech GF310 kolu ile Steam'de The Witcher 3 oyununu oynamak istedim. Fakat olmadı, nasıl yapmalıyım? X360ce ile denedim yine olmadı. Ne yapmalıyım?
Logitech GF310 kolu ile Steam'de The Witcher 3 oyununu oynamak istedim. Fakat olmadı, nasıl yapmalıyım? X360ce ile denedim yine olmadı. Ne yapmalıyım?
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.570 Makaleler 1 Çözümler 19 30 Ocak 2021 #2 Olmadıdan kastınız nedir? Bende hiçbir sorun yok, yazılım olarak sadece Logitech Gaming Software yüklü, siz de yüklemeyi deneyebilirsiniz fakat faydası olur mu emin değilim. Artı 0 Eksi
Olmadıdan kastınız nedir? Bende hiçbir sorun yok, yazılım olarak sadece Logitech Gaming Software yüklü, siz de yüklemeyi deneyebilirsiniz fakat faydası olur mu emin değilim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 30 Ocak 2021 #3 Logitech Gaming Software yükleyip tekrar deneyin. Logitech Gaming Software Logitech Gaming Software More support.logi.com Artı -1 Eksi
Logitech Gaming Software yükleyip tekrar deneyin. Logitech Gaming Software Logitech Gaming Software More support.logi.com
KS KS Umut T. Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #4 İndiriyorum olursa yazacağım. Samotne Ciasteczka dedi: Logitech Gaming software yükleyip tekrar deneyin. Logitech Gaming Software Logitech Gaming Software More support.logi.com Genişletmek için tıkla... İndirdim fakat kol için bir kısım bulamadım ve çalışmadı. Son düzenleme: 30 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
İndiriyorum olursa yazacağım. Samotne Ciasteczka dedi: Logitech Gaming software yükleyip tekrar deneyin. Logitech Gaming Software Logitech Gaming Software More support.logi.com Genişletmek için tıkla... İndirdim fakat kol için bir kısım bulamadım ve çalışmadı.