Logitech gpx Superlight 2 vs Scyrox V6

Bütçe
6000TL

Growl

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Elimde scyrox V6 var, mouse yan tuşları tarafı parçalandı. Yenisini almak ile Superlight 2 arasında çok kararsız kalıyorum. Sebebi ise scyrox kullanırken sadece 500 DPI kullanabiliyorum ama çok uygun fiyat, Logitech'in yaptığı uygulamada masaüstüne ayrı, oyuna ayrı DPI vererek oyunla masaüstü arasında geçişi çok rahat yapabiliyorum. Sizce alınması en mantıklı mouse hangisi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son bütçe: 6.000 TL.
Tutuş: Palm.

Tavsiyeniz varsa alabilirim. Teşekkür ederim bilgi için :)
Palm-claw arası kullanıyorum ben. Palm için v6 bence uygun bir fare, illa ergo shape fare olmasına gerek yok falm tutuyorum diye. Zaten claw için olan modeli v8. Bana soracak olusan Superlight 2 alma derim. Kaplaması inanılmaz kötü sararma ve aşınma sorunlarından şikayetçi onu kullanan insanlar. V6 malzeme kalitesi, ağırlık, ham performas ve shape'i olsun son derece alınası bir mouse, sadece skatezleri biraz kalitesiz. Ekstra skatez alınabilir. Bütçem 6k civarı pahalı bir şey olsun illa dersen Hitscan Hyperlight, Lamzu maya x veya Endgame XM2W 4K'da aklında bulunsun.

Xm2w almam. Şuan Maya X ve Atk X1 Ultra arasındayım. Ben 18cm ele sahibim ama biraz simetrik seviyorum. Uzun olması lazım mousenin. Scyrox V6 o sebepten mefta oldu. Azıcık memnundum ama yine de almak istemiyorum artık. Gpx2 den kötü yorumlardan ötürü vazgeçtim. Şuan 3 alternatif var. Mousepad almadan Wlmouse Sword veya Beast X, Atk X1 mousepad ile beraber ya da Lamzu Maya X. Malzeme kalitesine göre öneri alabilirmiyim?

XM2W almam. Şu an Maya X ve ATK X1 Ultra arasındayım. Ben 18cm ele sahibim ama biraz simetrik seviyorum. Uzun olması lazım farenin. Scyrox V6 o sebepten mevta oldu. Azıcık memnundum ama yine de almak istemiyorum artık. Gpx2'den kötü yorumlardan ötürü vazgeçtim. Şu an 3 alternatif var. Mouse pad almadan WLmouse Sword veya Beast X, ATK X1 mouse pad ile beraber ya da Lamzu Maya X. Malzeme kalitesine göre öneri alabilir miyim?

Uzun bir fare arıyorsanız Viper V3 Pro veya onun clonu olan modellere bakmanızı tavsiye ederim. Kalite olarak pek bilgim yok ama yazdığınız markalar aşağı yukarı hep birbirine denk markalar ve bu markaların hep biribirleri ile akrabalıkları olduğu da söyleniyor. Ben olsam aralarından Maya X'i tercih ederdim. Lakin onunda boyut ve shape olarak GP2X ve Viper Mini arası olduğunu biliyorum. Dediğiniz gibi uzun bir fare arıyorsanız ve hazır bütçe de varsa seçenekler Viper V3 Pro ve clonları olmalı sizin için (ATK X1 gibi)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı