Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2024 #11 Michal Krizo dedi: @egesskeetit Viper V3 Pro palm tutuşa uygun değil denmiş. Palm için böyle bir şey daha iyi olabilir. Razer DeathAdder V3 Pro White RZ01-04630200-R3G1 30000 DPI 5 Tuş Optik Beyaz Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Öte yandan Beast X Max'de iyidir ancak Sword X mi yoksa X Max mi daha iyi kestiremiyorum şuan da. Genişletmek için tıkla... Sword X'in kronik sorunu olduğunu duydum. Kırılma ve boya sökülmesi gibi sorunlar var imiş.
Michal Krizo dedi: @egesskeetit Viper V3 Pro palm tutuşa uygun değil denmiş. Palm için böyle bir şey daha iyi olabilir. Razer DeathAdder V3 Pro White RZ01-04630200-R3G1 30000 DPI 5 Tuş Optik Beyaz Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Öte yandan Beast X Max'de iyidir ancak Sword X mi yoksa X Max mi daha iyi kestiremiyorum şuan da. Genişletmek için tıkla... Sword X'in kronik sorunu olduğunu duydum. Kırılma ve boya sökülmesi gibi sorunlar var imiş.