Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.238 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Ocak 2019 #11 Backdoor dedi: Driving force gt arıyorsan elimde var 1-2 rally ve nfs oyunu oynandı set ile sorunsuz duruyor, fiyat olarak tekliflere açığım. Fakat arkadaşın 2 sene önceki fiyatı da az. Genişletmek için tıkla... Sen aklındaki fiyatı söyler misin ? Gemlik'teyim gelip alabiliriz.
Backdoor dedi: Driving force gt arıyorsan elimde var 1-2 rally ve nfs oyunu oynandı set ile sorunsuz duruyor, fiyat olarak tekliflere açığım. Fakat arkadaşın 2 sene önceki fiyatı da az. Genişletmek için tıkla... Sen aklındaki fiyatı söyler misin ? Gemlik'teyim gelip alabiliriz.
Backdoor Kilopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 170 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Güvenlik Görevlisi 3 Ocak 2019 #12 Mert Şahan İLHAN dedi: Sen aklındaki fiyatı söyler misin ? Gemlik'teyim gelip alabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ben minimum 450 düşünüyorum az kullanıldı çünkü. İstersen görsellerini de paylaşabilirim.
Mert Şahan İLHAN dedi: Sen aklındaki fiyatı söyler misin ? Gemlik'teyim gelip alabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ben minimum 450 düşünüyorum az kullanıldı çünkü. İstersen görsellerini de paylaşabilirim.
Backdoor Kilopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 170 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Güvenlik Görevlisi 3 Ocak 2019 #13
Uncle Chaz Kilopat Katılım 18 Eylül 2017 Mesajlar 464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 15 Ocak 2019 #14 Başka bir platformdan ürünü aldım, ilginiz için teşekkür ederim.