Logitech H-150 mikrofon cızırtı sorunu

Makaleler
113
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
İyi günler herkese. Yeni bir kulaklık aldım, bütçeyi arttırarak. Mikrofon özelliklerin de dışarıdan gelen sesleri kestiğine dair bir özellik vardı. Ancak ben kayıt yaparken fark ettim ki, dışarıdan cızırtı sesleri geliyor. Yani bunu nasıl çözeceğimi bilemedim. Bende herhangi bir ses kontrol merkezi gibi bir program da yok, mikrofon kurma özelliğini denemek istediğim de ise şu hatayı alıyorum ''Your current default speech engine does not support this action at this time'' Cızırtılardan kurtulabilirsem, gerçekten çok iyi olacak.

Hocam aynı sorun bende de oluyordu. Farklı mikrofon tabi. Şunları yapın.

1- Başlat menüsüne Ses yazın ve Denetim Masası bölümündeki Ses'e girin.. (Windows 8'de Arama bölümüne)

2- Pencere açıldıktan sonra kayıt bölümüne gelin, mikrofonunuza sağ tık yapıp Özellikler deyin.

3- Açılan pencerede Gelişmiş sekmesine geçin ve Varsayılan biçim ayarını sizdeki en son seviyeye çekin.

Bende bu şekilde gitmişti.

Burak abi'nin önerdiği sürücüyü kur, Denetim masasına Kontrol Panel gelecektir. Oradan varsayılan biçimi DVD kalitesine getir.

Stüdyo kalitesine getirme, getirirsen akustik eko iptali ve gürültü tutma özelliklerini açamazsın.
Stüdyo kalitesi deyip o 2 özelliği kapatınca benim mikrofondan da cızırtı gelmeye başlıyor Ayarlar ile alakalı yani.

Kusura bakmayın konuyu 2 aylık bir hortlak haline getiriyor ve sorunumun devam ettiğini bildiriyorum. Kaldı ki zaten videolarımı izliyorsanız sesimin nasıl geldiğini anlamışsınızdır. Sizin önerdiğiniz bütün önerileri yaptım. Ancak sonuç aynı. Pek çok alternatif yolu denememe rağmen sonuçlar değişmedi. Tabi cızırtı sorunumdan kurtuldum. Şu anda ki en büyük sorunum sesimin az çıkması. Önüne geçemedim bir türlü ve arada oluşan küçük yankılar da söylediğim kelimeleri yutuyor resmen o yüzden az kısık ses ile kayıt yapamıyorum. Kaldı ki evde bağırmaya başlarsam bizimkiler delirdiğimi düşünecek...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…