Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #11 Ne yaptıysam çözemedim, dediğiniz yerden indirdim. Mikrofondan cızırtı ve patlama tarzı sesler geliyor..
Ne yaptıysam çözemedim, dediğiniz yerden indirdim. Mikrofondan cızırtı ve patlama tarzı sesler geliyor..
Enes Özel Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2015 #12 Butschi dedi: Ne yaptıysam çözemedim, dediğiniz yerden indirdim. Mikrofondan cızırtı ve patlama tarzı sesler geliyor.. Genişletmek için tıkla... Dediğim programı yükledikden sonra Realtek Control Panel gelmedimi ? Geldiyse Realtek Control Panel den mikrofon ayarlarından gürültü tutmayı aç.
Butschi dedi: Ne yaptıysam çözemedim, dediğiniz yerden indirdim. Mikrofondan cızırtı ve patlama tarzı sesler geliyor.. Genişletmek için tıkla... Dediğim programı yükledikden sonra Realtek Control Panel gelmedimi ? Geldiyse Realtek Control Panel den mikrofon ayarlarından gürültü tutmayı aç.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #13 Enes Özel dedi: Dediğim programı yükledikden sonra Realtek Control Panel gelmedimi ? Geldiyse Realtek Control Panel den mikrofon ayarlarından gürültü tutmayı aç. Genişletmek için tıkla... Hayır, gelmedi
Enes Özel dedi: Dediğim programı yükledikden sonra Realtek Control Panel gelmedimi ? Geldiyse Realtek Control Panel den mikrofon ayarlarından gürültü tutmayı aç. Genişletmek için tıkla... Hayır, gelmedi