Logitech H150 stereo mu yoksa Snopy r3 mü?

ugurrrr20

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Bu iki mikrofon arasinda kaldim ve size danismak istedim. Benim icin sadece ve sadece mikrofon onemli bu kulakliklarin. Sesi iyi vermesi ve kulagi agritmasi benim icin onemli degil sadece mikrofon olarak en iyi hangi kulaklikdir? Yorumlarinizi esirgemeyin.

R3 mu aliyim yoksa baska onerdiginiz bir kulaklik varmidir.

R3 güzel, fakat üstüne para eklerseniz G230 almanız tavsiyemdir. Ses kalitesi harikadır.
Şuan size en uygun R3.

Logitech'in kalitesiyle tabiiki H150. Bende kullandım. Fiyatını hakediyor.

Snopy'den daima uzak durmanızı tavsiye ederim. Şahsen yalnız ben 4-5 adet duvara vurmuşluğum vardır. Jackları temazsızlık yapıyor hemen aldıktan iki hafta kadar sonra ve ben buna mı para verdim diyorsunuz. Sonradan pişman olmamak için aman diyim.

Not: Bir arkadaşım 3 ay kadar kullandı, iyi dayandırmış, tebrik ettim. Benim şu anda kullandığım 2 ay oldu ama Maşşalahı var

H150 kulaklığı 2-3 yıldır kullanıyorum. Özenli kullanırsan bozulma gibi bir sıkıntısı yok. Adi mal diyen arkadaş neye göre öyle dediğini açıklarsa sevinirim. Mikrofonun iyi olmadığı doğrudur ama Skype görüşmelerini rahatça gerçekleştirirsiniz.

Adi diyen arkadaş buradadır Mikrofonu çabuk bozuluyor. Onun dışında fena sayılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…