Logitech K120 ses kısıp açma yapıyor

Carlaone

Hectopat
Yer
balıkesir
Daha fazla  
Logitech K120 ses kısıp açma yapıyor klavyem anlamsızca 1 ve B tuşları ses açıp kapatıyor sağ shif tuşu büyük Ü harfi çıkarıyor. Sol shif tuşu ise é bu harfi yapıyor nasıl nereden düzeltebilirim? Birdenbire oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt, fn veya benzeri bir tuş takılı kalmış olabilir. Membran klavyelerde bu tip sorunlar zamanla oluşabiliyor. bazı membran katmanları birbirine yapışıyor vs. Toz temizliği yapıp güzelce silip temizleyin öncelikle. Sıvı vb temas eden bir yer oladığına emin olun. Takılan bir tuş olmadığına da. Uygun fiyatlı bir ofis klavyesi olduğundan sebepsiz yer bile bazen böyle bozulmalar yaşanabiliyor.

Elimdeki klavye bu model birdenbire oldu hiçbir şekilde sıvı teması falan olmadı.

Dosya Ekleri

• 123543634634636346.jpg
    123543634634636346.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 43
Model belirttiğin için daha önceden biliyorum. Bende de var kenarda aynısından. Çok satan bir ofis klavyesi ama işte dediğim gibi kaliteli değil çok. O nedenle eğer garantisi devam ediyorsa servisine yolla değişim veya tamir için
Garantisi yok ucuz bir klavye. Lakin olayı çözdüm klavyeyi söktüm içindeki iletkenin arasına nasıl girdiyse toz vs onları elimde olan kolonya ile silip tekrar taktım düzeldi yardımın için teşekkür ederim bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı