Logitech K340 Kablosuz Klavye İle Kablosuz Mouse Aynı Anda Kullanılmıyor

goktugcalik

Decapat
Logitech K340 modelli kablosuz bir klavyem var. Eski patronum tarafından 2 yıl önce verildi. Yanında model numarasından emin olamadığım bir mouse var. Klavyenin içinden çıkan USB aparatı ile sürücü kurulumu yaptığımda laptopum sadece klavyeyi görmekte. Mouseun ışıkları yanıp sönüyor bir bozukluk yok diye düşünüyorum ama bir türlü PC'me bağlayamıyorum. Çözüm önerileriniz var mıdır? (Pillerin hepsi yeni takıldı ve ilk denemem.)

366633
366634
366635
366636

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech K340 modelli kablosuz bir klavyem var. Eski patronum tarafından 2 yıl önce verildi. Yanında model numarasından emin olamadığım bir mouse var. Klavyenin içinden çıkan USB aparatı ile sürücü kurulumu yaptığımda laptopum sadece klavyeyi görmekte. Mouseun ışıkları yanıp sönüyor bir bozukluk yok diye düşünüyorum ama bir türlü PC'me bağlayamıyorum. Çözüm önerileriniz var mıdır? (Pillerin hepsi yeni takıldı ve ilk denemem.)

Eki Görüntüle 366633Eki Görüntüle 366634Eki Görüntüle 366635Eki Görüntüle 366636

Aygıt yöneticisinde ne görünüyor mouse için ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı