Emre333333 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 168 14 Mayıs 2024 #1 Bir tanidigim Logitech K360 klavye verdi. Pili klavyeye takıyorum ve tuşlara basıyorum ama bir değişim olmuyor. USB'sini PC'ye takınca ses geliyor. Veren tanıdığım bir günde kendiliğinden gittiğini söylüyor. Ne yapabilirim?
Bir tanidigim Logitech K360 klavye verdi. Pili klavyeye takıyorum ve tuşlara basıyorum ama bir değişim olmuyor. USB'sini PC'ye takınca ses geliyor. Veren tanıdığım bir günde kendiliğinden gittiğini söylüyor. Ne yapabilirim?
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olur hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olur hocam.