Logitech K360 nasıl bir klavyedir?

Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Merhaba.

Geçenlerde babam Sahibinden üzerinden kendisine şans eseri bir tane M575 Trackball fare denk getirip aldı.
Kullandığı M570 model Trackball fareyi ise bana verdi. Halihazırda kullanıyorum ve aşırı memnunum.

Fareyi kullanmaya başladıktan sonra babama Unifying alıcısı olmayan bir klavye alabiliriz ikinci elden dedim.
(Unifying ekipmanlara geçmek istedim.)

Babam birkaç link atmıştım değişik modellerden ancak K360 modelinden satın almış.
Nasıl bir klavye olduğu hakkında bir bilginiz var mı?

Kullananların yorumlarını dinlemek isterim açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

Ofis gibi yerlerde, günlük kullanım için yeterli olabilecek bir klavye. Oyuna pek gelmemeli.

Ofis gibi yerlerde, günlük kullanım için yeterli olabilecek bir klavye. Oyuna pek gelmemeli.
Hocam ana amaç gündelik kullanım aslında.
Arada bir sadece WoT Blitz oynuyorum o kadar.

O zaman bir sıkıntı olmaz. Sorun olursa haberdar edin. Klavye vb. ekipmanlar işim.
Tamamdır hocam. Pazartesi elimde olur diye tahmin ediyorum.
Geldiği vakitte bilgilendirme yaparım.

Gündelik kullanım, ofis, yazı yazma gibi işlemler için gayet uygun sorun olmaz.

Bu tip ürünlerde gecikme çok olduğundan oyun pek oynanmaz ancak WoT için pek sıkıntı yaratmaz.

Gündelik kullanım, ofis, yazı yazma gibi işlemler için gayet uygun sorun olmaz.

Bu tip ürünlerde gecikme çok olduğundan oyun pek oynanmaz ancak WoT için pek sıkıntı yaratmaz.
Hocam kullandığım klavye bana masada zorluk yaratıyor.
Bilgisayarım masamın solunda duruyor. Klavye ise masanın neredeyse ortasında gibi.
Edebiyat ile alakalı mesela video izleyip not alırken orada olunca alanımı da küçültüyor.
Memnun olsam da klavye bana bu anlamda sıkıntı yaratıyor.

Babam M570 fareyi beleşe verince ben de alıcısı olmayan Unifying bir klavye alabiliriz demiştim.
Oradan çıktı bu olay yani.

Normalde babamın kullandığı klavyenin linklerini atmıştım ama aradan bunu seçmiş

Gündelik kullanım ana amaç olacağı için şahsen sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum.

Hiçbiir sorun yaşatmaz zaten Wireless bir ürün olduğundan al at köşeye not al ikili olarak da gayet iyi bir ikili olmuş. Trackball fare alma fikri beni de dürtüyordu bir aralar ama almadım şükür.

Hiçbiir sorun yaşatmaz zaten Wireless bir ürün olduğundan al at köşeye not al ikili olarak da gayet iyi bir ikili olmuş. Trackball fare alma fikri beni de dürtüyordu bir aralar ama almadım şükür.
Valla gayet memnunum fareden Sadece switchlerin birini değiştirmek gerek o kadar.

@Shuichi Tatsuo ve @GalaxySal450 hocalarım bilgilendirme yapayım istedim.
Klavye tam 5 dakika önce kargodan elime ulaştı.
Kozmetik olarak gayet güzel duruyor. Sadece klavyenin destek ayakları yok.
Onun haricinde çok iyi bir ürüne benziyor.

Anında eşlemeyi yaptım. Hiçbir gecikme yok gibi görünüyor.
Trackball fareyle gayet uyumlu bir ikili oldu gibi.

Klavyeye alışmak tabii biraz zaman alacak. Uzun süre büyük bir klavye kullandığım için şu an biraz zorluyor ama alışılır buna da.
Tasarımı da gerçekten güzel bir klavyeymiş.

@GalaxySal450 hocam klavyeye babam el koydu
O zaman ben de senin K400+ modeline çöküyorum dedim kabul etti. Babama almış olduk klavyeyi. Ama memnun kalacaktır.

Son düzenleme:
Bende Logitech K360 klavye hastalığı oluştu. 10 sene kullanınca bağımlılık yaptı. Sarı siteden 2 tane aldım, kullanıyorum. Gerek boyut olsun gerek argonomi olsun çok sevdim bu klavyeyi.

Dosya Ekleri

• images.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…