Hocam ana amaç gündelik kullanım aslında.Ofis gibi yerlerde, günlük kullanım için yeterli olabilecek bir klavye. Oyuna pek gelmemeli.
O zaman bir sıkıntı olmaz. Sorun olursa haberdar edin. Klavye vb. ekipmanlar işim.Hocam ana amaç gündelik kullanım aslında.
Arada bir sadece WoT Blitz oynuyorum o kadar.
Tamamdır hocam. Pazartesi elimde olur diye tahmin ediyorum.O zaman bir sıkıntı olmaz. Sorun olursa haberdar edin. Klavye vb. ekipmanlar işim.
Hocam kullandığım klavye bana masada zorluk yaratıyor.Gündelik kullanım, ofis, yazı yazma gibi işlemler için gayet uygun sorun olmaz.
Bu tip ürünlerde gecikme çok olduğundan oyun pek oynanmaz ancak WoT için pek sıkıntı yaratmaz.
Hocam kullandığım klavye bana masada zorluk yaratıyor.
Bilgisayarım masamın solunda duruyor. Klavye ise masanın neredeyse ortasında gibi.
Edebiyat ile alakalı mesela video izleyip not alırken orada olunca alanımı da küçültüyor.
Memnun olsam da klavye bana bu anlamda sıkıntı yaratıyor.
Babam M570 fareyi beleşe verince ben de alıcısı olmayan unifying bir klavye alabiliriz demiştim.
Oradan çıktı bu olay yani.
Normalde babamın kullandığı klavyenin linklerini atmıştım ama aradan bunu seçmiş
Gündelik kullanım ana amaç olacağı için şahsen sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum.
Valla gayet memnunum faredenHiçbiir sorun yaşatmaz zaten Wireless bir ürün olduğundan al at köşeye not al ikili olarak da gayet iyi bir ikili olmuş. Trackball fare alma fikri beni de dürtüyordu bir aralar ama almadım şükür.