Hocam ben de evden çalışan bir tasarımcı olarak ilk fırsatta aldım. Gerçekten çok rahtlatıyor işi gücü. Ayrıca arkasına verdiği rgb ışığı da turuncu yaparsanız oradan da odanın karanlşığını direkt olmayan bir ışıkla kırarsınız güzel olur.
Eki Görüntüle 2438804
Size gönderdiğim linkteki ürünün 5 kademesi var beyazdan sarıya ve her bir kademede hassas dimleme özelliği var. Yani şiddetini dilediğiniz gibi ayarlarsınız. Arkadaki RGB de sab it dilediğiniz renk olaibliyor. Açısını da dilediğiniz gibi ayarladığınızda artık gözünüze ışık falan girmeden rahatlıkla kapkaranlık bir odada monitörün ışığının göz yorgunluğunu yaşamadan çalışabilirsiniz.
B en bir de ekstradan monitör arkasına şarj edilebilir küçük dikdörtgen led lambalardan koydum. Monitör arkasındaki duvar güzel aydınlanınca o zaman monitör ışığı daha bir yumuşak geliyor göze.
Benim de kullandığım çalışma setim şu şekilde:
Eki Görüntüle 2438807
Fiyatları hayli arttı ama ben aldığımdam beri. Biraz pahalı bir set ama iki ayrı ekranda mac ve pc çalıştırdığğımda aynı fare ve klavyeyi sadece ekranlar arasında fareyi geçirerek kullanabiliyorum Logitech'in Flow yazılımıyla.