Logitech K400 Plus Touchpad çalışmıyor

Makaleler
1
2 yıl önce 130 TL'ye TV için almıştık. Bilgisayar için kullandığım mouse ve klavye bozulduğu için bu K400 Plus'ı PC'de kullanıyordum. Touchpad'a tıklayınca çalışmıyor ve bazen Touchpad ile imleci de hareket ettiremiyorum. Sadece sol ve sağ tık çalışıyor. Sorun klavyede midir yoksa bilgisayara bağladığım için mi böyle oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
FN + Sol tık tuşuna basarsan çalışacaktır.
Bende de aynı klavye var bendeki baska sorun
----------------------------------------------------
Evde media player olarak TV nin altında mini Pc var.
Windows 10 + Logitech K400 plus klavye.
Fare yok. klavyenin pad kullanıyorum.2 yıldır böyle.
Herhangi bir sitede ( youtube veya haber , film siteleri dahil ) altlara doğru inmek için klavyede aşağı tuşuna basıyorum, ve yavas yavas indiği için çok kullanışlı oluyor.
Tıpkı kenar cubugunu fare ile yavas yavas indirmek gibi.

Mini PC kapalı iken kablosuz klavye ile uzaktan açabilir miyim diye deneme yaptım.
PC kapalı iken, log K400 klavyede olası kobinasyonların hepsini denedim.
FN, ALT, CTRL, SHIFT, caps, tab,esc çift tıklama tuşları ile beraber bir kaç tuşa bastım. Yok nafile PC açılmadı.

PC yi normal açtım. Web sayfası açtım,
alt ok ile sitelerde klavye ile altlara inme hareketi link link kelime kelime ilerlemeye başladı. Normalde sayfa azar azar kayardı fare ile inmek gibi.
Bunu bir türlü eski haline getiremedim.
Fn + alt ok tuşu ile çalışıyor ve yavas değil hızlı iniyor aşağıya..
Üstelik iki el kullanmış oluyorum
Bios menusune tek tek baktım. windows ayarlarını kurcaladım, usb alıcıyı başka porta taktım
Klavyenin pilini çıkardım. Aygıt yöneticisinen kaldırdım. nafile bulamadım. düzelmedi.
Fare ve klavye için yazılım kurmayı da hiç sevmem. açılışı yavaslatır.
Laogitech yazılımı da kurmamıştım.
Evet sorun küçük ama her zamanki gibi can sıkıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…