Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 22 Nisan 2022 #1 Merhaba, klavyem oyun oynarken çalışmamaya başladı yardım ederseniz sevinirim. Model: Logitech K400r.
Merhaba, klavyem oyun oynarken çalışmamaya başladı yardım ederseniz sevinirim. Model: Logitech K400r.
Çözüm Linux Kaymak 22 Nisan 2022 Aybars Ulusoy dedi: Logitech Options Logitech Options More support.logi.com bu belki sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Arkadaşlar pil akmış, pilleri değiştirdim sorunum çözüldü teşekkürler
Aybars Ulusoy dedi: Logitech Options Logitech Options More support.logi.com bu belki sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Arkadaşlar pil akmış, pilleri değiştirdim sorunum çözüldü teşekkürler
Aybars Ulusoy Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 136 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #2 Logitech Options Logitech Options More support.logi.com bu belki sorunu çözebilir. Artı 0 Eksi
KS KS Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 22 Nisan 2022 #3 Aybars Ulusoy dedi: Logitech Options Logitech Options More support.logi.com bu belki sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Arkadaşlar pil akmış, pilleri değiştirdim sorunum çözüldü teşekkürler Artı 0 Eksi Çözüm
Aybars Ulusoy dedi: Logitech Options Logitech Options More support.logi.com bu belki sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Arkadaşlar pil akmış, pilleri değiştirdim sorunum çözüldü teşekkürler