MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #51 SEMIKAANCAKIR dedi: Vergili 618TL oldu şu an :/ Genişletmek için tıkla... Bende vergili hali şu an 685 TL...
SEMIKAANCAKIR dedi: Vergili 618TL oldu şu an :/ Genişletmek için tıkla... Bende vergili hali şu an 685 TL...
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.250 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #52 MRainb0w dedi: Bende vergili hali şu an 685 TL... Genişletmek için tıkla... Tekrar şu fiyata (367) inerse almayı düşünüyorum ,bakalım .
MRainb0w dedi: Bende vergili hali şu an 685 TL... Genişletmek için tıkla... Tekrar şu fiyata (367) inerse almayı düşünüyorum ,bakalım .
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #53 SEMIKAANCAKIR dedi: Tekrar şu fiyata (367) inerse almayı düşünüyorum ,bakalım . Genişletmek için tıkla... Hocam ben, sen ve @wennzy oturduk bekliyoruz bakalım. Daha önce hiç İngilizce klavye kullanmadım ama bu fiyata kaçmaz yani.
SEMIKAANCAKIR dedi: Tekrar şu fiyata (367) inerse almayı düşünüyorum ,bakalım . Genişletmek için tıkla... Hocam ben, sen ve @wennzy oturduk bekliyoruz bakalım. Daha önce hiç İngilizce klavye kullanmadım ama bu fiyata kaçmaz yani.
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.436 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #54 MRainb0w dedi: Hocam ben, sen ve @wennzy oturduk bekliyoruz bakalım. Daha önce hiç İngilizce klavye kullanmadım ama bu fiyata kaçmaz yani. Genişletmek için tıkla... f5 ata ata müptela oldum vallahi. 2 saniye yakaladık, kart bilgilerini girerken adamlar çökmüşler klavyeye
MRainb0w dedi: Hocam ben, sen ve @wennzy oturduk bekliyoruz bakalım. Daha önce hiç İngilizce klavye kullanmadım ama bu fiyata kaçmaz yani. Genişletmek için tıkla... f5 ata ata müptela oldum vallahi. 2 saniye yakaladık, kart bilgilerini girerken adamlar çökmüşler klavyeye
Cantrepreneur Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 477 Çözümler 7 17 Nisan 2023 #55 Mobilde F5 de yok, çık gir yapıyorum hocam
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.436 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #56 Cantrepreneur dedi: Mobilde F5 de yok, çık gir yapıyorum hocam Genişletmek için tıkla... Siz RX 6800'ü olan arkadaştınız değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam . Kartınızı sanırım garantiye göndermiştiniz.
Cantrepreneur dedi: Mobilde F5 de yok, çık gir yapıyorum hocam Genişletmek için tıkla... Siz RX 6800'ü olan arkadaştınız değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam . Kartınızı sanırım garantiye göndermiştiniz.
Cantrepreneur Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 477 Çözümler 7 17 Nisan 2023 #57 Gıyaben olan diyelim. THH sonuçlanmadı gitti ne yazık ki. Keşke yollamasaydım diyorum bazen de geçti artık ne yapalım.
Gıyaben olan diyelim. THH sonuçlanmadı gitti ne yazık ki. Keşke yollamasaydım diyorum bazen de geçti artık ne yapalım.
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.436 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #58 Cantrepreneur dedi: Gıyaben olan diyelim. THH sonuçlanmadı gitti ne yazık ki. Keşke yollamasaydım diyorum bazen de geçti artık ne yapalım. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun. Bari hepimiz şu klavyeyi tutturalım da, moral kaynağı olsun.
Cantrepreneur dedi: Gıyaben olan diyelim. THH sonuçlanmadı gitti ne yazık ki. Keşke yollamasaydım diyorum bazen de geçti artık ne yapalım. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun. Bari hepimiz şu klavyeyi tutturalım da, moral kaynağı olsun.
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #59 wennzy dedi: f5 ata ata müptela oldum vallahi. 2 saniye yakaladık, kart bilgilerini girerken adamlar çökmüşler klavyeye Genişletmek için tıkla... Hocam şu kart bilgilerini kaydet falan yok mu acaba ya?
wennzy dedi: f5 ata ata müptela oldum vallahi. 2 saniye yakaladık, kart bilgilerini girerken adamlar çökmüşler klavyeye Genişletmek için tıkla... Hocam şu kart bilgilerini kaydet falan yok mu acaba ya?
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.436 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #60 MRainb0w dedi: Hocam şu kart bilgilerini kaydet falan yok mu acaba ya? Genişletmek için tıkla... Alışveriş yapmadan kaydetmiyor maalesef . wennzy dedi: Alışveriş yapmadan kaydetmiyor maalesef . Genişletmek için tıkla... Hesabım kısmında, ödeme başlığı altında kart kaydedebiliyoruz sanırım. @MRainb0w
MRainb0w dedi: Hocam şu kart bilgilerini kaydet falan yok mu acaba ya? Genişletmek için tıkla... Alışveriş yapmadan kaydetmiyor maalesef . wennzy dedi: Alışveriş yapmadan kaydetmiyor maalesef . Genişletmek için tıkla... Hesabım kısmında, ödeme başlığı altında kart kaydedebiliyoruz sanırım. @MRainb0w