Satıldı Logitech K835 Blue Switch Özel Keycaps ve Modlu Klavye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Merhaba arkadaşlar, forumda bilen arkadaşlar da vardır. Bu klavye yaklaşık 2 hafta elime geldi. Klavyeyi alma sebebim custom klavye hobisine girmekti ve bunun için uygun fiyatlı bir mekanik klavye arıyordum. Klavyeye sesi daha güzel olsun diye pamuk ve kağıt bant modları uyguladım, keycaplerini PBT keycapler ile değiştirdim alıcı arkadaşlara değiştirdiğim keycaplerin linkini de gönderirim. Zevkli bir hobi olduğuna karar verdiğim için hot-swap bir klavye aldım ve bu klavyemi satıyorum. Laptop kullanıcısıyım o yüzden klavyeyi sadece 1 hafta aralıklarla yazı yazmak için kullandım o yüzden sıfır ayarında diyebiliriz. Modladıktan sonraki sesi de çok hoşuma gitti açıkçası, sizler için de aşağıya sesini kaydettiğim videoları attım izleyebilirsiniz.

Fiyatta pazarlık vardır iletişim olarak
Discord adresim: AdaBagcibasi#7299

Sahibinden linkini de bırakıyorum Discord veya sahibinden üzerinden ulaşabilirsiniz. Param Güvende ile de satabilirim isteyen arkadaşlara EFT sonrası kargo alıcıya ait şekilde kargo ile de gönderebilirim referanslarım mevcut.
Stok Sesi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modladıktan Sonraki Sesi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Klavyenin Görseli;
1682433716935.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün yurt dışında hangi mağazadan alındı? Ve yurt dışı olduğu için garantisi nasıl işliyor? Garantisi oluyorsa almayı düşünebilirim.

Ürün yurt dışında hangi mağazadan alındı? Ve yurt dışı olduğu için garantisi nasıl işliyor? Garantisi oluyorsa almayı düşünebilirim.
Ürünü Factory Direct Collected Store adlı satıcıdan Aliexpress üzerinden aldım. Garanti süreci hakkında çok net bilgi sahibi olmamakla birlikte Logitech sitesinden ürün kayıt kısmından seri numarası girilerek kayıt ediliyor. Ben bu kaydı satacağımı bildiğim için yapmadım alan arkadaş kendi hesabı üzerinden yapabilsin diye. Yine çok emin olmamakla birlikte Logitech Türkiye sorumlusu olan firma Penta Teknoloji bir sorun olursa kayıtlı bir ürünün tamirini yapacaktır diye düşünüyorum arayıp onlardan bilgi almak en iyisi olur tabii.

Garanti konusunda Logitech'in Türkiye distribütörü Penta Teknolojiyi arayıp bilgi aldım. Yurt dışı ürünlerine bir garanti sunmuyorlarmış fakat bir sorun olması durumunda ücretli bir şekilde yardımcı olabileceklerini söylediler. Ürünün yurt dışı garantisi var mı bir bilgim yok.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı