Logitech K835 Mekanik Klavye 509 TL!

626 olmuş maalesef vergilerle, keşke konuyu daha erken görseydim. Klavye ihtiyacım vardı bu da hoşuma gitti, öylesine forumda gezinirken borçlu çıktım.
100 liradan bir şey olmaz indirim bitince 1000 üstüne çıkabilir fiyatı çünkü. Hangi renk aldınız peki?

100 liradan bir şey olmaz indirim bitince 1000 üstüne çıkabilir fiyatı çünkü. Hangi renk aldınız peki?
Ben aldım sonradan custom klavye yapmak için kullanırım belki diye. Beyaz rengi ve mavi switch aldım.

Siyah ve red switch olanını aldım. Aslında beyaz da çok hoşuma gitti ama kullandığım her şey siyah ve gümüş ağırlıklı olduğu için klavye de uyumlu olsun istedim.

627 liraya aldım, teşekkürler.

Red switch olanınıda alacaktım fakat bende redragon k552 oldugu için gereksiz harcama olur diye düşündüm switch farkı hariç çokta farketceğini sanmıyorum çünkü.

Şu an ki fiyatı vergi dahil 620 tl değer mi bilemedim.

Herhangi bir kod var mı?

Son düzenleme:
Şu an ki fiyatı vergi dahil 620 tl değer mi bilemedim.

Herhangi bir kod var mı?
Hocam bu fiyata kaliteli bulmak zor. Eğer ki paranız ve ihtiyacınız varsa düşünün bence. Düzgün incelemesini atayım size. Kendim de aldım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İfadeler: akt
Arkadaşlar bu üründe Türkçe harfler herhangi bir şekilde kullanılabilir mi? Sonradan ekleme vs oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…