Logitech Klavye garanti süreci nasıl işliyor?

Stoch

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  

Klavyemin ayakçağı kırıldığı için Logitech sitesinden konuşmaya başladık. Konu adres istemeye geldi. Adresi verdikten sonra neler olacak? Daha önce yaşayanlar anlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya sana yedek parçasını gönderecek yada direkt yeni klavye. Bende genelde yedek parçamı böyle müşteri hizmetlerinden istiyorum. Ama gümrüğe takılacak, hangi kargoya verdilerse TR sorumlularıyla iletişime geçeceksin. İstedikleri belgeleri vereceksin ki ürün sana ulaşabilsin. Daha 1 hafta önce başıma geldi. Benimki garanti kapsamında bir kablo olduğu için ve büyükte bir şey olmadığı için hiç uğraşmayacaksınız dediler direkt adresime geldi. Sana yeni klavye gelirse sıkıntı olabilir

Yüksek ihtimalle bana olduğu gibi sana da İngiltere'den kargo gelecek. Gümrükten gelecek olan maili de dikkatlice bekle derim.

Ayrıca, bu robot olduğu için muhtemelen bileti biri inceleyip sana mail atabilir ya da tekrar yazabilir. Siteyi ve maillerini düzenli kontrol et.

Hiç bir şey. Seninle bir süre sonra mail ile konuşacaklar. Benim de klavyem de benzer sorun olmuştu ve mailden konuştuk Logitech ile. Bana aldığım yerden destek almamı söylediler. Destek vermediklerini kanıtladım ve sonrasında yeni bir klavye gönderdiler. 3 temmuz da gelecek görünüyor Hollanda'dan çıktı kargoya 10 gün sürüyor sanırsam.

Sıkıntı olmaz. TR sorumlusu ile bile iletişime geçmedim. Logitech müşteri hizmetleriyle İngilizce mailleştim ve bazen de site üzerinden yazıştım. İki sefer yaşandı. İkisinde de tertemiz iş oldu. Gümrük belgesine de "garantiden gönderilen xxx model bilgisayar faresi" yazdım geçtim.

Bana klavye gönderdiler UPS ile. Bezer mail geldi. UPS'i aradım hiç bir şey yapmama gerek olmadığını söylediler. Gümrükten geçti bekliyorum.

Bana klavye gönderdiler UPS ile. Bezer mail geldi. UPS'i aradım hiç bir şey yapmama gerek olmadığını söylediler. Gümrükten geçti bekliyorum.
Bende de öyle oldu UPS sağolsun aradı söyledi. Ama FEDEX ile gönderdiği de oldu bana. Onlar aramıyor. Aramazsa gümrükte 20 gün bekliyor haberin olmuyor. Bakalım arkadaşa ne ile gönderecekler

Hocam ben adresi falan verdim iyice konuştuk sonra benim klavyemin yedek parçası yokmuş onu söyledi bende garantim var diyerek itiraz edince ürünü aldığınız yere götürün ora da kabul etmezse sorduğumuz sorulari yanitlayin diyor.

Tamam işte devam et. Mail gönderirler bir süre sonra. Hesap aç o şekilde konuş bot ile.

Eğer a101 kabul etmezse bunları doldurduktan sonra ne olacak?

Tamam işte devam et. Mail gönderirler bir süre sonra. Hesap aç o şekilde konuş bot ile.
Yok hocam joan diye birisiyle konuşuyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230630_171921_Chrome.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…