Logitech klavye önerisi

Bütçe
1000 TL
Şuan kullandığım Thermaltake Tt eSPORTS Challenger Pro gibi yılların klavyesinde bile bellek var. %99 G815de de vardır. Yine de sormak istedim.

Doğru diyorsunuz hocam kur daha da artacak gibi aslında zorlasam alabilirim ama yine de şuan bir klavye için pahalı geliyor bana.

Sizden rica etsem müsait olduğunuz zaman sakıncası yoksa bir kaç çeşitli açıdan klavye fotoğraflarını paylaşır mısınız?

UK'de buyuk enter olmasi lazim diye biliyorum. US olmasin o?

UK'de buyuk enter olmasi lazim diye biliyorum. US olmasin o?
Aksini söylemedim ben de. Enter büyük, karakterler türkçe değil olarak belirttim.

Son düzenleme:
Aksini söylemedim ben de. Enter büyük, karakterler türkçe değil olarak belirttim.

Eki Görüntüle 1097654Eki Görüntüle 1097656
Eki Görüntüle 1097658
Bir virgül bütün anlamı değiştirebiliyor.

--

Hocam yemin ederim yüzümde tebessüm oluştu.

Bu farklı bir şey ya.. Malzeme kalitesini dokunmadan hissettim. Maşallah hocam güle güle kullanın darısı başıma.

Hedef olarak G815 kesinleşti bende sayenizde.
İnşallah en kısa zamanda alabilirim ve incelemesi Türkçe olarak az olduğu için inceleme bile yapabilirim nasipse...

Hayırlı olsun şimdiden.

Şu konuda da fikrimi belirteyim ben mekanik klavye ile membran klavye arasında N-key rollover ve anti ghosting dışında bir tepkime/hız farkı hissedildiğini düşünmüyorum. Kimsenin de böyle bir fark hissedeceğini sanmıyorum. Bu yüzden aldıktan sonra oyun oynarken vs. bir avantaj hissedeceğiniz beklentisine girmeyin derim. Ben hobi olarak her beğendiğim klavyeyi alıyorum fakat sadece kullanmayı sevdiğim için.

Alırsanız uzun ömürlü severek kullanacağınız bir klavye almış olursunuz fakat fazlasını bekliyorsanız sizin için gereksiz bir harcama olabilir.

Teşekkür ederim hocam.
Bende de bir takıntı var. Klavye ve mouse aynı üretici olursa daha iyi hissediyorum kendimi. Şuan kullandığım klavyeyi çöpe atmayıp laptopta değerlendireceğim için aslında yine kullanılacak.

Zaten ilk konu mesajımda belirttiğim gibi artık bütün üretilen klavyeler mekanik desek yalan olmaz.

Ben henüz yüksek lisans öğrencisiyim hocam. FPS hariç oyunları gamepad ile oynuyorum hemen hemen ve bol bol ofis kullanıyorum. Nasipse mesleğime başlayınca da Word ve Excelsiz geçirdiğim günüm olmayacak.

O yüzden bu ürün bende bir hevesten ziyade, sizin de dediğiniz gibi uzun ömürlü kullanım için almak istediğim bir klavye.

Zaten suyu çıkana kadar kullanmak gibi bir huyum da vardır.

Yanı sıra güncel sistemimde güncel ve daha teknolojik ekipmanlar kullanmak istiyorum.

Ancak yine de fuzuli masraf olmaması adına bir hesap kitap yapıp önerinizi tekrar gözden geçireceğim.

Ayrıca konuyla ilgilenen @methz ustam da teşekkürlerimi iletiyorum.
@Argonath LXI sevgili hocam,

sizin sayenizde G815'e yönelmekte ısrar ettim ve bugün ürün elime ulaştı. Tactile aldım. Ürünü eski klavyemle ses manasında kıyasladığımda gerçekten membran klavye gibi sessiz olduğunu gördüm. Videolarda daha çok sesi var gibiydi.
Hissi dokusu vb. o kadar harika ki... Zaten en iyi siz biliyorsunuzdur uzun zamandır kullanıyorsunuz.

Çok premium.

Tekrar şükranlarımı sunuyorum.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, beğenmenize sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…