R RuntimeMuhendis Decapat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #21 soulsteal59 dedi: Klavye vergi ile 900 lira oluyor, siz başka bir ürün daha aldıysanız onun vergisiyle birlikte 1200 lira olmuştur. Genişletmek için tıkla... Siz sadece klavyeyi sepete ekleyerek sipariş edebildiniz mi yoksa başka ürün de mi eklemek zorunda kaldınız mı min sepet tutarını geçmesi için ?
soulsteal59 dedi: Klavye vergi ile 900 lira oluyor, siz başka bir ürün daha aldıysanız onun vergisiyle birlikte 1200 lira olmuştur. Genişletmek için tıkla... Siz sadece klavyeyi sepete ekleyerek sipariş edebildiniz mi yoksa başka ürün de mi eklemek zorunda kaldınız mı min sepet tutarını geçmesi için ?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 12 Kasım 2024 #22 RuntimeMuhendis dedi: Siz sadece klavyeyi sepete ekleyerek sipariş edebildiniz mi yoksa başka ürün de mi eklemek zorunda kaldınız mı min sepet tutarını geçmesi için ? Genişletmek için tıkla... Dedim ya masa lambası ekledim diye.
RuntimeMuhendis dedi: Siz sadece klavyeyi sepete ekleyerek sipariş edebildiniz mi yoksa başka ürün de mi eklemek zorunda kaldınız mı min sepet tutarını geçmesi için ? Genişletmek için tıkla... Dedim ya masa lambası ekledim diye.