Logitech kombo! G213+G502 SE Hero

Bütçe
2.500₺

Kirlote

Picopat
Daha fazla  
Bu ikisi iyi bir kombinasyon mudur? Mouse G502 eskiden sahip olduğum ve memnum kaldığım bir fare. Klavye olarak G213 düşünüyorum sizce? (G502'nin Hero ve SE Hero arasındaki fark nedir?)

Uzun süreli ve tanıdığım,
Güvendiğim marka olduğu için dedim. Sizin aklınızda ne var?
Logitech iyi markadır ama her markanın her ürünü iyi olmuyor. G213 kötü bir klavyedir. Size önerim bu paketi almanız. RAZER Battle Bundle - Deathadder V2 -blackshark V2 X- Gigantus V2 M - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Zaten bu mouse'u önerecektim bu paket ile almak çok daha mantıklı. 1K'ya da güzel klavye alınır. Sizin kulaklığınızı bilmiyorum. Eğer ki sizde ki bu kulaklıktan iyiyse başka şeylere bakalım değilse çok iyi olur sizin için.

@GalaxySal450

Buradan sadece fare alsam olur mu kulaklık olarak zaten G435'im bulunmakta.

O zaman buradan alın; Amazon.com.tr

Klavye olarakta @GalaxySal450 hocam tavsiye versin uzun zamandır bakmıyorum klavye piyasasına. Membran olarak verdi zaten ama bende Epomaker tarzında bir klavye de daha iyi olur. Bütçe açıldı sonuçta.

Dierya DK61E öneririm o halde.

Dierya DK61e öneririm o halde.

Biraz sert bir oyuncuyum, elimde patlar.

Hocam DeathAdder V2 + Ornata V3 X , o zaman kulaklığa da G435. Çok iyi bütçemede iyi geldi çok teşekkürler iyi akşamlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…