Bu ikisi iyi bir kombinasyon mudur? Mouse G502 eskiden sahip olduğum ve memnum kaldığım bir fare. Klavye olarak G213 düşünüyorum sizce? (G502'nin Hero ve SE Hero arasındaki fark nedir?)
Zaten bu mouse'u önerecektim bu paket ile almak çok daha mantıklı. 1K'ya da güzel klavye alınır. Sizin kulaklığınızı bilmiyorum. Eğer ki sizde ki bu kulaklıktan iyiyse başka şeylere bakalım değilse çok iyi olur sizin için.
Zaten bu fareyi önerecektim bu paket ile almak çok daha mantıklı. 1K'ya da güzel klavye alınır. Sizin kulaklığınızı bilmiyorum. Eğer ki sizde ki bu kulaklıktan iyiyse başka şeylere bakalım değilse çok iyi olur sizin için.
Zaten bu fareyi önerecektim bu paket ile almak çok daha mantıklı. 1K'ya da güzel klavye alınır. Sizin kulaklığınızı bilmiyorum. Eğer ki sizde ki bu kulaklıktan iyiyse başka şeylere bakalım değilse çok iyi olur sizin için.
Klavye olarakta @GalaxySal450 hocam tavsiye versin uzun zamandır bakmıyorum klavye piyasasına. Membran olarak verdi zaten ama bende Epomaker tarzında bir klavye de daha iyi olur. Bütçe açıldı sonuçta.