Logitech kulalık önerisi

Daha fazla  
Logitech G733 kullanan arkadaşlarda seslerinde bastırıcı, biraz robotik ses var, beğeniyorum. Çok para veresim yok. Bu.
Kulalık modeline göre mi yoksa driverda ayarlamaya göre mi? Driver'a göreyse daha düşük fiyatlı bir Logitech kulalık alacağım mikrofonlu.

Hocam sizi burada yakaladığım için kısa bir soru sormak istiyorum, sadece size karşı sormak istediğimden konu açarak sormuyorum; eski kulaklık yorumlarında sürekli siz vardınız bu yüzden sizdende fikir almak isterim. Kulaklığı almama son 1 hafta falan kaldı, maaş alınca almayı planlıyorum. Sizce SS Arctis Nova 7 mi almalıyım yoksa Asus ROG Pelta mı? Sizce hangisinin ses performansından ve geriye kalan özelliklerinden memnun kalabilirim?

Hocam sizi burada yakaladığım için kısa bir soru sormak istiyorum, sadece size karşı sormak istediğimden konu açarak sormuyorum; eski kulaklık yorumlarında sürekli siz vardınız bu yüzden sizdende fikir almak isterim. Kulaklığı almama son 1 hafta falan kaldı, maaş alınca almayı planlıyorum. Sizce SS Arctis Nova 7 mi almalıyım yoksa ASUS ROG pelta mı? Sizce hangisinin ses performansından ve geriye kalan özelliklerinden memnun kalabilirim?

Ben ROG pelta alırdım hocam ses kalitesi olarak Nova 7'nin bir tık önünde müzik vs için de pelta daha iyi sonuçlar veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı