İbrahim222 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, elimde 3 yıldır yatan bir fare var fare çalışıyor ama USB kısmı bozuk. Bilgisayara taktığımda USB aygıtı tanımadı hatası aldım. Sonra elime Logitech USB ucu geçti onu bu fare ile nasıl eşleştirebilirim? Dosya Ekleri görsel1 hata.png 39,8 KB · Görüntüleme: 75 görsel2 bozuk usb ucu.JPG 157,4 KB · Görüntüleme: 63 sağlam usb ucu.JPG 153,7 KB · Görüntüleme: 84
Arkadaşlar, elimde 3 yıldır yatan bir fare var fare çalışıyor ama USB kısmı bozuk. Bilgisayara taktığımda USB aygıtı tanımadı hatası aldım. Sonra elime Logitech USB ucu geçti onu bu fare ile nasıl eşleştirebilirim?
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 20 Şubat 2021 #2 Logitech Connection Utility yazılımını kullanabilirsiniz. Ben bir video izleyerek yapmıştım, bulursam atayım. Buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Logitech Connection Utility yazılımını kullanabilirsiniz. Ben bir video izleyerek yapmıştım, bulursam atayım. Buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İbrahim222 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #3 Hata verdi. Benim fare elimdeki USB ile uyumlu değil hatası verdi ilgilenen kişilere teşekkür ederim. Dosya Ekleri hata.png 29,1 KB · Görüntüleme: 92 Son düzenleme: 20 Şubat 2021
Hata verdi. Benim fare elimdeki USB ile uyumlu değil hatası verdi ilgilenen kişilere teşekkür ederim.