Logitech M170 vs claw's genius V2

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Sizce hangisi daha iyidir? Benim için önemli olan unsurlar: Uzun ömürlü ve eli rahatsız etmeyecek bir yapı bekliyorum, hangisi daha rahat olur sizce? Başka önerilerede açığım.

Sizce hangisi daha iyidir? Benim için önemli olan unsurlar: Uzun ömürlü ve eli rahatsız etmeyecek bir yapı bekliyorum, hangisi daha rahat olur sizce? Başka önerilerede açığım.

Hocam ben geçen ay yaklaşık 450 TL civarına Claws Nova V1 almıştım gayet süper bir mouse hem 8 tuşlu, hem de yazılım desteği var, size de öneririm. 1000 Hz polling rate oranı ve 12800 DPI desteği var, daha ne olsun bu fiyata.

Benim de aklımda claw's var, çünkü şu anda aynı modele benzer bir mouse var ve elime neredeyse tam oturuyor, ve 5 tane tuşu var. Ama Logitech'in sensörleride daha iyi diye biliyorum o yüzden kararsız kaldım.

Benim de aklımda claw's var, çünkü şu anda aynı modele benzer bir mouse var ve elime neredeyse tam oturuyor, ve 5 tane tuşu var. Ama Logitech'in sensörleride daha iyi diye biliyorum o yüzden kararsız kaldım.

Ben aşırı memnunum şu an Claw's Mouse'dan. Klavyesi için aynı şeyi söyleyemem ama fareyi gayet iyi. Çok araştırmadan aldım ve 450 TL'ye daha iyisi yok yani.

Arkadaşlar Logitech M170A sahip olan yok mu? Bir onunda fikrini almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…