ImortalSwerd Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #1 Elimdeki Logitech M171 mouse ile drag Click yapabilir miyim?
tek_7_hack_ded1 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 76 Yer Yemez .d Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #2 Mouse double click yapabilirse bi ihtimal yaparsınız. (ben g300s ile yapamıyom xd)
ImortalSwerd Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #3 tek_7_hack_ded1 dedi: Mouse double click yapabilirse bi ihtimal yaparsınız. (ben g300s ile yapamıyom xd) Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
tek_7_hack_ded1 dedi: Mouse double click yapabilirse bi ihtimal yaparsınız. (ben g300s ile yapamıyom xd) Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
tek_7_hack_ded1 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 76 Yer Yemez .d Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #4 ImortalSwerd dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Double click var mı test edeceksiniz mouse bir kere dokunmanıza rağmen 2 kere bastı diye algılamalı.
ImortalSwerd dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Double click var mı test edeceksiniz mouse bir kere dokunmanıza rağmen 2 kere bastı diye algılamalı.
ImortalSwerd Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #5 tek_7_hack_ded1 dedi: Double click var mı test edeceksiniz mouse bir kere dokunmanıza rağmen 2 kere bastı diye algılamalı. Genişletmek için tıkla... Double click olması için mouse üzerinde bir düğme olması gerekmez mi?
tek_7_hack_ded1 dedi: Double click var mı test edeceksiniz mouse bir kere dokunmanıza rağmen 2 kere bastı diye algılamalı. Genişletmek için tıkla... Double click olması için mouse üzerinde bir düğme olması gerekmez mi?
tek_7_hack_ded1 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 76 Yer Yemez .d Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #6 Bu arada çoğu mouse drag click yapamaz genelde Model O, Bloody A60,A70 gibi mouselar yapar o mousela yapmanız biraz zor. ImortalSwerd dedi: Double click olması için mouse üzerinde bir düğme olması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Bu arada çoğu mouse drag click yapamaz genelde Model O, Bloody A60,A70 gibi mouselar yapar o mousela yapmanız biraz zor. ImortalSwerd dedi: Double click olması için mouse üzerinde bir düğme olması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
ImortalSwerd Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #7 tek_7_hack_ded1 dedi: Bu arada çoğu mouse drag click yapamaz genelde Model O, Bloody A60,A70 gibi mouselar yapar o mousela yapmanız biraz zor. Hayır. Genişletmek için tıkla... Nasıl tıklarsam tıklayayım 1 click sayıyor.
tek_7_hack_ded1 dedi: Bu arada çoğu mouse drag click yapamaz genelde Model O, Bloody A60,A70 gibi mouselar yapar o mousela yapmanız biraz zor. Hayır. Genişletmek için tıkla... Nasıl tıklarsam tıklayayım 1 click sayıyor.
tek_7_hack_ded1 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 76 Yer Yemez .d Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #8 ImortalSwerd dedi: Nasıl tıklarsam tıklayayım 1 click sayıyor. Genişletmek için tıkla... Drag click yapmak zor bir şey ve mousenizin drag click yapabildiğini sanmıyorum.
ImortalSwerd dedi: Nasıl tıklarsam tıklayayım 1 click sayıyor. Genişletmek için tıkla... Drag click yapmak zor bir şey ve mousenizin drag click yapabildiğini sanmıyorum.