MusabKaragülle Hectopat Katılım 29 Nisan 2014 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar herkese iyi günler dün gece Logitech m175 siparişini verdim baktım şimdi kargoya vermişler kullanan var mı nasıl bir mouse? Hepsiburada'dan baktığımda bu ürün geçici olarak temin edilememektedir diyor tam zamanında almışım.
Arkadaşlar herkese iyi günler dün gece Logitech m175 siparişini verdim baktım şimdi kargoya vermişler kullanan var mı nasıl bir mouse? Hepsiburada'dan baktığımda bu ürün geçici olarak temin edilememektedir diyor tam zamanında almışım.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2014 #2 Ben M185 kullanıyorum, aynı mouse sayılır, sadece renk farkları var. Alt kapağı oynuyor, ilk kullandığında birkaç ay sağ tıktan gıcırtı sesi gelecektir. Endişelenme bir süre sonra düzeliyor. Pili 7 ay dayanıyor. Ben gayet memnunum açıkçası.
Ben M185 kullanıyorum, aynı mouse sayılır, sadece renk farkları var. Alt kapağı oynuyor, ilk kullandığında birkaç ay sağ tıktan gıcırtı sesi gelecektir. Endişelenme bir süre sonra düzeliyor. Pili 7 ay dayanıyor. Ben gayet memnunum açıkçası.